Britney Spears, în rochie de mireasă şi scene de luptă în noul videoclip - VIDEO

Britney Spears a adoptat multe look-uri de-a lungul anilor, de la scolăriţa din Baby One More Time până la costum roşu din latex în Oops! I did It Again, apărând într-o rochie de mireasă spectaculoasă şi luptându-se metaforic cu ea însăşi pe tocuri stiletto, într-o altă scenă, conform dailymail.co.uk.

300 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, în rochie de mireasă şi scene de luptă în noul videoclip - VIDEO

Britney Spears, în rochie de mireasă şi scene de luptă în noul videoclip (Imagine: www.dailymail.co.uk)

După ce casa ei de discuri a lansat 14 scene scurte din videoclip, acesta a fost lansat integral în Marea Britanie.

Într-un decor futuristic, cu ecrane pe care se pot vedea scene din videoclipuri mai vechi de-ale artistei, Britney apare într-o rochie de mireasă spectaculoasă. Rochia este colorată ulterior, după scena în care cântăreaţa împrăştie vopsea prin degete.

În continuarea videoclipului Britney se luptă cu imaginea sa, managerul său, Larry Rudolph susţinând că scena este o metaforă pentru viaţa vedetei:

"Există două Britney, cea cunoscută de către public şi cea care nu apare pe ecrane, cele două fiind foarte diferite", a declarat managerul cântăreţei pentru MTV.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici