Cabral a cerut-o în căsătorie pe Andreea pentru a doua oară

Cabral, prezentatorul emisiunii "Poveştiri de noapte", a cerut-o în căsătorie pentru a doua oară pe soţia sa, Andreea, actriţa din "Inimă de ţigan".

1191 afișări
Imaginea articolului Cabral a cerut-o în căsătorie pe Andreea pentru a doua oară

Cabral a cerut-o în căsătorie pe Andreea pentru a doua oară (Imagine: Mediafax Foto)

Cabral a mărturisit că totul a început de la un film de dragoste pe care l-a văzut împreună cu Andreea, informează postul Acasă.

"Acum vreo câteva luni am văzut cu nevastă-mea un film de dragoste. Ea s-a emoţionat toată la scena cererii în căsătorie şi cu ochii în lacrimi şi un uşor reproş în ton mi-a spus: «Ce frumos! Din cauza ta eu n-o să mai trăiesc asta niciodată. Am înghiţit în sec, am tăcut, dar am băgat la cap. Şi fiindcă o ştiu pretenţioasă, am avut ceva emoţii. Am vrut ca surpriza să fie mai ceva ca-n film, păi nu-s eu mai tare ca oxigenatul ăla de Bradley Cooper?»", spune Cabral.

Andreea îşi aminteşte cu mult drag momentul petrecut în urmă cu câteva zile. "După mai mult de 6 luni nu mă mai aşteptam să fi înţeles ceva din apropoul meu discret. Săptămâna asta am ajuns la Braşov şi, din senin, seara ne-am făcut program separat de gaşcă. Aşa că am ieşit să mâncăm ca porumbeii la un restaurant cocoţat sus, deasupra oraşului. L-am văzut pe Cabral că se tot foia, de parcă îşi făcea curaj, dar cum era să fac legătura cu filmul de anul trecut?", spune Andreea.

Cei doi au avut parte din plin de multă emoţie şi bucurie. "Întâi m-a întrebat dacă mi-ar plăcea să ne reînnoim jurămintele la biserică anul ăsta. I-am zis că da, că ar fi foarte frumos, că mi-ar plăcea tare. La un moment dat a venit lângă mine, s-a aşezat în genunchi şi m-a cerut de soţie. Cu inelul în mână, cu emoţie în glas, cu genunchiul pe podea… ce să mai, ca-n filme! Normal, mi-au dat lacrimile, cu tot cu un ospătar de faţă, care ospătar tare nedumerit a rămas. Ne-a urat, totuşi, felicitări şi casă de piatră!”, povesteşte Andreea.

Iar Cabral adaugă: "Eu sunt tare fericit s-o văd că-i place inelul la nebunie. Se laudă cu el de zici că-i rupt din stele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici