Camilla, ducesa de Cornwall, a vorbit despre drama de familie dinaintea căsătoriei lui Harry cu Meghan Markle: Cu toţii ne întrebam ce urmează / Cum a descris soţia prinţului Charles nunta regală

Camilla, ducesa de Cornwall, a descris nunta prinţului Harry cu Meghan Markle drept "înălţătoare", însă a admis că până şi familia regală nu a fost sigură de ce urma să se întâmple, într-o aparentă referire la situaţia din familia lui Meghan, ce a apărut chiar înainte de mult aşteptatul eveniment, scrie people.com.

41447 afișări
Imaginea articolului Camilla, ducesa de Cornwall, a vorbit despre drama de familie dinaintea căsătoriei lui Harry cu Meghan Markle: Cu toţii ne întrebam ce urmează / Cum a descris soţia prinţului Charles nunta regală

Camilla, ducesa de Cornwall, a vorbit despre drama de familie dinaintea căsătoriei lui Harry cu Meghan Markle: Cu toţii ne întrebam ce urmează / Cum a descris şoţia prinţului Charles nunta regală

Miercuri, în timpul unei vizite la 5 News, în Londra, Camilla le-a spus reporterilor: "A fost o zi minunată. Totul a mers perfect. Cu toţii ne-am întrebat ce se va întâmpla, apoi totul a decurs bine".

După mai multe controverse legate de participarea sa la nuntă, tatăl lui Meghan Markle, care ar fi suferit o intervenţie chirurgicală, nu şi-a mai condus fiica la altar. Într-un final, acest rol i-a revenit prinţului Charles.

"A fost dorinţa lui Meghan şi îi este profund recunoscătoare prinţului de Wales pentru că a acceptat să-i fie alături într-un moment atât de special", potrivit unei surse regale, pentru People.
 
Camilla a adăugat miercuri: "Este frumos să ai parte de momente înălţătoare, minunate, şi nu de unele deprimante. Totul a decurs perfect. Vremea nu putea fi mai bună. A fost o zi frumoasă. Singura problemă acum este că am început cu toţii să ne pierdem vocea".

Meghan şi Harry i-au însoţit pe Charles şi Camilla, marţi, la prima lor apariţie oficială ca duce şi ducesă de Sussex, la un "garden party" dat în onoarea lui Charles, la Palatul Buckingham. Meghan şi Camilla au fost surprinse de fotografi zâmbind şi strângându-şi afectuos mâinile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici