Campionatul naţional de aeronave ultrauşoare, la Şirna

Federaţia Aeronautică Română, împreună cu Asociaţia Piloţilor şi Proprietarilor de Aeronave Uşoare din România (APPAUM) şi cu sprijinul revistei Pilot Magazin organizează, în perioada 15 - 20 septembrie, la Şirna-Aerofox, Campionatul naţional de aeronave ultrauşoare (Ultralight Motors - ULM).

355 afișări
Imaginea articolului Campionatul naţional de aeronave ultrauşoare, la Şirna

Campionatul naţional de aeronave ultrauşoare, la Şirna (Imagine: Romanian Spotters)

Motodeltaplan - Campionatul naţional de aeronave ultrauşoare, la Şirna (Imagine: Romanian Spotters)

Potrivit organizatorilor, premiile sunt în valoare totală de 7.000 de euro pentru ambele categorii de concurs, triax (avioane ultrauşoare) şi pendular (motodeltaplane).

Astfel, Premiul I este de 2.000 de euro, Premiul II - 1.000 de euro, iar Premiul III - 500 euro.

În România, există la ora actuală circa 300 de piloţi ULM şi 200 de aeronave ULM.

Campionatul naţional de aeronave ultrauşoare, la Şirna (Imagine: Romanian Spotters)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici