Video Când va avea loc premiera mondială a filmului "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" - VIDEO

Noul film din seria "Războiul Stelelor" - "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", regizat de JJ Abrams, va avea premiera mondială pe 14 decembrie, cu câteva zile înainte de apariţia acestuia în cinematografe, informează Disney.

6951 afișări

"Star Wars: The Force Awakens", care este cel mai aşteptat film al anului, va fi proiectat pentru prima dată la Los Angeles, pe 14 decembrie, după care va ajunge în cinematografele din toată lumea.

Potrivit Hollywood Reporter, Disney va prezenta filmul unui număr limitat de jurnalişti, în încercarea de a proteja cât mai mult intriga peliculei. 

Noul lungmetraj din seria "Star Wars" ar putea deveni filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei, potrivit unei companii de cercetări de piaţă din Statele Unite, ai cărei experţi afirmă că această peliculă ar putea obţine peste 100 milioane de dolari în primul weekend de proiecţii.

Experţii în cercetări de piaţă sunt de părere că acest lungmetraj va domina box office-ul mondial şi că va depăşi din acest punct de vedere filmul "Avatar", regizat de James Cameron.

Al şaptelea film din franciza "Războiul stelelor" îi va avea în distribuţie pe protagoniştii trilogiei iniţiale, Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici