Cântăreaţa Celia s-a cununat religios cu australianul Ardeli - FOTO

Cântăreaţa Celia s-a cununat religios, sâmbătă, cu soţul ei, australianul Ardeli, cu care s-a căsătorit în luna mai, ceremonia având loc la biserica din localitatea hunedoreană Ghelari, unde mireasa şi-a făcut apariţia într-o maşină de epocă decapotabilă.

7140 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Celia s-a cununat religios cu australianul Ardeli - FOTO

Cântăreaţa Celia s-a cununat religios cu australianul Ardeli - FOTO

Celia s-a cununat religios, sâmbătă, la peste trei luni de la căsătoria civilă, care a avut loc în Australia.

Primul care şi-a făcut aparţia la biserica din Ghelari a fost mirele, însoţit de câţiva prieteni şi de naşii cuplului, iar apoi au sosit invitaţii, printre care Costi Ioniţă. Ultima care a ajuns la biserică a fost Celia, într-o maşină de epocă decapotabilă de culoare albă şi îmbrăcată într-o rochie de mireasă cu trenă.

Mireasa a intrat în biserică doar după ce toţi invitaţii s-au aşezat la locurile lor şi a fost condusă la altar de cumnatul ei. Ceremonia religioasă a durat aproximativ o oră şi jumătate, iar la ieşirea din biserică Celia a spus că este cea mai fericită zi din viaţa ei.

"Sunt fericită, e cea mai fericită zi din viaţa mea! Ne-am dorit mult această căsătorie!", a afirmat Celia.

După ce au făcut câteva fotografii în faţa bisericii, Celia şi Ardeli au plecat în maşina albă de epocă spre Deva, pentru a-şi aştepta cei peste 300 de invitaţi la Conacul Archia, unde va avea loc petrecerea.

Soţul Celiei are 29 de ani şi provine dintr-o familie de români. Ardeli s-a născut şi a crescut în Australia, iar cei doi au de gând să locuiască atât în România, cât şi în Australia.

Celia şi-a început cariera artistică în anul 2005, când s-a alăturat grupului muzical Elegance. Alături de colaboratoarea sa Isabela "Issa" Casian, interpreta a lansat şi primul material discografic de studio din cariera sa, "Cine te iubeşte", un disc de muzică dance care a fost lansat în acelaşi an. Aceasta a părăsit trupa Elegance în vara anului 2005. Ulterior, ea a pus bazele proiectului Celia, acesta fiind şi pseudonimul adoptat de artistă în următoarea etapă a carierei sale. În noiembrie 2007, ea a lansat albumul de debut, "Celia", un disc care îmbină stilul dance cu muzica house. Materialul a beneficiat de promovare prin intermediul unui număr de patru discuri single - "Pot zbura", "Trag aer în piept", "Şoapte" şi "O mie de cuvinte". De asemenea, cântăreaţa a lansat melodia "Is it love", iar în 2012 a revenit în topurile muzicale cu piesa "Love 2 party", în care cântă alături de Mohombi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici