Cântăreţul Billy Joel va deveni din nou tată, la vârsta de 65 de ani

Cântăreţul american Billy Joel va deveni din nou tată, la vârsta de 65 de ani, întrucât actuala sa parteneră de viaţă, Alexis Roderick, este însărcinată şi va naşte primul copil al cuplului în vara acestui an, informează contactmusic.com.

168 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Billy Joel va deveni din nou tată, la vârsta de 65 de ani

Cântăreţul Billy Joel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Agentul de presă al artistului american a confirmat această informaţie pentru revista People. O sursă din anturajul cântăreţului a dezvăluit - tot pentru revista People - că bebeluşul se va naşte în vara acestui an şi va fi o fetiţă.

"Billy este încântat de faptul că va deveni din nou tată", a adăugat aceeaşi sursă.

Billy Joel a cunoscut-o pe Alexis Roderick, fost manager la firma de contabilitate Morgan Stanley, la o petrecere în anul 2009, la scurt timp după ce divorţase de cea de-a treia soţie, Katie Lee.

Cei doi locuiesc împreună în vila pe care artistul o deţine în Oyster Bay, o zonă pitorească din statul New York.

Billy Joel a fost căsătorit de trei ori - cu cântăreaţa Elizabeth Weber Small, în perioada 1973 - 1982, cu modelul şi actriţa Christie Brinkley, în perioada 1985 - 1994, şi cu scriitoarea şi prezentatoarea TV Katie Lee, în perioada 2004 - 2010. Artistul american are o fiică, Alexa Ray, în vârstă de 29 de ani, cu cea de-a doua soţie.

Billy Joel, autorul unor piese de mare succes, precum "Piano Man" şi "New York State of Mind", este unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de discuri din istorie, întrucât albumele sale s-au vândut în peste 150 de milioane de copii pe plan mondial.

Cu o carieră care se întinde pe parcursul a 50 de ani, Billy Joel este un artist pop extrem de îndrăgit şi a avut 33 de piese care au intrat în Top 40 din Statele Unite. Printre numeroasele sale albume şi cântece premiate cu Grammy se numără şi materialul discografic "Just the Way You Are" din 1978.

Artistul american a fost recompensat cu un Grammy Legend Award în 1990 şi a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1999.

În ciuda faptului că nu a mai lansat un album original de la discul "River of Dreams", din 1993, Billy Joel a rămas la fel de popular ca în anii săi de glorie şi şi-a doborât în 2014 propriul record de show-uri consecutive sold-out susţinute la celebra Madison Square Gardin din New York - 13 seri la rând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici