Cântăreţul Bobby Brown a devenit tată pentru a şasea oară

Cântăreţul american Bobby Brown a devenit tată pentru a şasea oară, soţia sa, Alicia Etheridge, dând naştere, sâmbătă, unei fetiţe, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, informează contactmusic.com.

233 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Bobby Brown a devenit tată pentru a şasea oară

Cântăreţul Bobby Brown a devenit tată pentru a şasea oară (Foto: Hepta)

Bobby Brown, în vârstă de 46 de ani, şi managerul său, Alicia Etheridge, s-au căsătorit în 2012, iar cei doi mai au împreună un fiu, Cassius, născut în 2010.

Cunoscut pentru hitul "My Prerogative", Brown a fost căsătorit cu cântăreaţa Whitney Huston între anii 1992 - 2006, cu care are o fiică - Bobbi Kristina - în vârstă de 22 de ani. De asemenea, cântăreţul mai are trei copii din relaţii anterioare.

Bobbi Kristina a fost găsită în stare de inconştienţă în cada din sala de baie a vilei sale, dintr-o suburbie a oraşului Atlanta, pe 31 ianuarie. Incidentul a prezentat o serie de similarităţi bizare cu circumstanţele în care a murit mama ei, în anul 2012. Bobbi Kristina a fost plasată în comă indusă, iar unii dintre membrii familiei sale spun că medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile.

Bobbi Kristina Brown, unica fiică a cântăreţei Whitney Huston, a fost transferată recent într-un centru de îngrijiri paliative, iar iubitul ei a fost dat în judecată pentru agresiune fizică şi furt bancar. Nick Gordon a fost acuzat, într-un proces de 10 milioane de dolari, că i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte şi că i-a furat o sumă mare de bani din cont în timp ce ea se afla în comă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici