Captură inedită: Un bărbat din Statele Unite a prins un peştişor auriu de peste 9 kilograme | FOTO

Un pescar din Ketuncky, Statele Unite, a prins un peşte asemănător cu „un animal de companie”. Hunter Anderson a prins un „peştişor auriu” cu o greutate de peste 9 kilograme, în timp ce pescuia într-un lac privat săptămâna trecută, relatează un afiliat al postului de ştiri NBC News.

2135 afișări
Imaginea articolului Captură inedită: Un bărbat din Statele Unite a prins un peştişor auriu de peste 9 kilograme | FOTO

Captură inedită: Un bărbat din Statele Unite a prins un „animal de companie” de peste 9 kilograme | FOTO

Anderson spune că el şi cu iubita sa se aflau în drum spre casă atunci când s-au decis să se oprească la un lac privat. Cei doi ştiau că în acel lac se află peşti koi sau aurii. Anderson avea o undiţă în portbagaj şi mâncare pentru momeală. 

„Pare incredibil, dar imediat după ce am aruncat undiţa cu un biscuit drept momeală peştele l-a prins”, spune bărbatul.

După cum era de aşteptat, peştele nu a fost uşor de scos din apă, dar Anderson a reuşit în cele din urmă să îl tragă la suprafaţă. 

Bărbatul spune că pescuieşte de foarte mult timp, acesta participând la numeroase concursuri. În ciuda tuturor peştilor de dimensiuni mari pe care i-a văzut, Anderson susţine că acest peşte este „cel mai ciudat” pe care l-a prins vreodată şi se întreabă dacă a doborât cumva vreun record mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici