Care este cea mai bună piesă din ultimii 15 ani - VIDEO

Editorii News Musical Express (NME) au realizat un top complet alcătuit din 150 de melodii ale ultimilor 15 ani.

928 afișări
Imaginea articolului Care este cea mai bună piesă din ultimii 15 ani - VIDEO

Cea mai bună piesă din ultimii 15 ani a trupei Radiohead (Imagine: Shutterstock)

"Paranoid Android", a trupei Radiohead, a fost desemnată cea mai bună piesă din ultimii 15 ani de publicaţia de specialitate NME, a cărei ediţie online împlineşte 15 ani, informează nme.com.

"Paranoid Android" este urmată de "Rebellion (Lies)", a trupei Arcade Fire, "Hey Ya" (Outcast), în timp ce "Last Nite", a trupei The Strokes, şi hitul The Killers "Mr. Brightside" completează topul 5.

Pe următoarele poziţii se regăsesc "Fell in Love With a Girl", a trupei The White Stripes, "Over an Over" (Hot Chip), "Rehab" (Amy Winehouse), "Bittersweet Symphony" (The Verve) şi "Time for Heroes" (The Libertines).

NME (New Musical Express) este o cunoscută publicaţie de muzică din Marea Britanie, aflată pe piaţă din martie 1952. La început, era un ziar de muzică, însă în anii '80 a trecut la formatul de revistă. A fost primul ziar britanic care a inclus un chart de single-uri, în ediţia din 14 noiembrie 1952. În anii '70 era cel mai bine vândut ziar de muzică din Marea Britanie.

Ediţia online, NME.com, a fost lansată în 1996 şi are în prezent 5 milioane de utilizatori pe lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici