Care sunt nominalizările la MTV Video Music Awards 2011 - FOTO, VIDEO

Cântăreaţa americană Katy Perry a primit, miercuri, nouă nominalizări la MTV Video Music Awards 2011, surclasând-o pe marea ei rivală Lady Gaga, care a primit doar trei nominalizări.

369 afișări
Imaginea articolului Care sunt nominalizările la MTV Video Music Awards 2011 - FOTO, VIDEO

Adele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa britanică Adele, al cărei album intitulat "21" este materialul discografic cu cele mai mari vânzări din acest an, a primit şapte nominalizări - toate pentru hitul "Rolling in the Deep".

Rapperul Kanye West este cântăreţul cu cele mai multe nominalizări - şapte -, pentru hitul "E.T." - o colaborare futuristă cu Katy Perry - şi pentru videoclipurile "All of the Lights" şi "Power".

Bruno Mars a primit patru nominalizări, iar Beyonce, Eminem, trupa Thirty Seconds to Mars şi cântăreaţa de muzică rap Nicki Minaj au primit câte trei nominalizări.

Cele nouă nominalizări primite de Katy Perry reflectă anul extraordinar pe care l-a avut cântăreaţa americană, care, dintr-o interpretă modestă de muzică gospel, a reuşit să se reinventeze ca divă pop, ce a lansat câteva piese de mare impact în ultimele 12 luni, precum "California Gurls", "Teenage Dream" şi "Firework".

Piesa "Firework" a fost nominalizată atât la categoria "videoclipul anului", cât şi la categoria "cel mai bun videoclip al unei cântăreţe", iar piesa "Last Friday Night (T.G.I.F.)" a fost nominalizată la categoria "cel mai bun videoclip pop".

La categoria "cel mai bun videoclip al anului" - recompensa supremă decernată la galele MTV Video Music Awards -, Katy Perry va concura cu Adele ("Rolling the Deep"), Tayler the Creator ("Yonkers"), Bruno Mars ("Grenade") şi Beastie Boys ("Make Some Noise").

Lady Gaga a fost marea câştigătoare a galei de anul trecut, unde a fost recompensată cu opt trofee, inclusiv cel la categoria "videoclipul anului", pentru piesa "Bad Romance". Însă, la ediţia de anul acesta, ea a primit doar trei nominalizări, pentru piesa "Born This Way" (cel mai bun videoclip al unei cântăreţe) şi pentru piesa "Judas" (regie artistică şi coregrafie).

Audienţa galei MTV Video Music Awards 2010 a înregistrat cel mai înalt nivel din precedenţii opt ani, evenimentul atrăgând în faţa televizoarelor circa 11,4 milioane de telespectatori.

Gala MTV Video Music Awards 2011 va avea loc pe 28 august, la Los Angeles.

Premiile sunt decernate în urma voturilor exprimate de public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici