Cariera trupei The Rolling Stones, prezentată într-o expoziţie vernisată, anul viitor, la Londra

Trupa rock britanică The Rolling Stones va vernisa prima sa expoziţie majoră dedicată carierei sale muzicale de peste 50 de ani, anul viitor, la Saatchi Gallery din Londra.

70 afișări
Imaginea articolului Cariera trupei The Rolling Stones, prezentată într-o expoziţie vernisată, anul viitor, la Londra

Cariera trupei The Rolling Stones, prezentată într-o expoziţie vernisată, anul viitor, la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Intitulată "Exhibitionism", expoziţia dedicată formaţiei The Rolling Stones se va desfăşura în perioada aprilie - septembrie 2016 şi va cuprinde aproximativ 500 de obiecte, inclusiv costume, instrumente muzicale, înregistrări şi videoclipuri care nu au fost lansate.

Unele dintre obiectele care vor fi expuse în cadrul evenimentului fac parte din arhiva personală a membrilor formaţiei şi nu au mai fost prezentate niciodată publicului.

Astfel, în expoziţie vor fi expuse şi postere originale şi coperte de albume, dar şi jurnale personale ale artiştilor The Rolling Stones.

"Ne gândim la acest proiect de multă vreme. Am colecţionat lucruri gândindu-ne 'Mai bine păstrăm lucrul ăsta pentru că vrem ca oamenii să îl vadă", a declarat solistul trupei, Mick Jagger.

"Este un fel de retrospectivă a carierei noastre. Cred că este un moment intresant pentru a face acest lucru. Avem suficiente lucruri de arătat, de fapt prea multe", a mai spus acesta.

Pregătirea expoziţiei "Exhibitionism" a durat trei ani şi se va întinde pe peste două etaje din celebra galerie londoneză, potrivit planurilor organizatorilor.

Biletele pentru acest eveniment vor fi puse în vânzare pe 10 iulie.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici