Carla Bruni-Sarkozy va înregistra un album cu producătorul muzical al U2

Carla Bruni-Sarkozy va merge în lunile următoare la Los Angeles pentru a înregistra un nou album de studio, la care va colabora cu Daniel Lanois, producătorul muzical al trupei U2, informează hollywoodreporter.com.

90 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni-Sarkozy va înregistra un album cu producătorul muzical al U2

Carla Bruni-Sarkozy va înregistra un album cu producătorul muzical al U2 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia a fost publicată în premieră de cotidianul francez Le Figaro.

Acest material discografic va fi cel de-al patrulea din cariera muzicală a primei doamne a Franţei. Precedentul ei album, intitulat "Comme si de rien n'était", a fost lansat în 2008.

Carla Bruni-Sarkozy şi-a făcut debutul ca actriţă în 2010 în comedia romantică "Midnight in Paris" regizată de Woody Allen, care va deschide Festivalul de Film de la Cannes din acest an.

Carla Bruni Sarkozy, născută Gilberta Bruni Tedeschi la 23 decembrie 1967 la Torino, Italia, este cântăreaţă şi fost fotomodel, care în anul 2008 a primit cetăţenia franceză. În 2002 a înregistrat, în limba franceză, albumul muzical "Quelqu'un m'a dit", care a avut un succes deosebit, mai ales în Franţa şi Elveţia. În 2008 s-a căsătorit cu preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici