Cartoon Network lansează în Dubai un cinematograf cu efecte 5D

Televiziunea pentru copii Cartoon Network, care este deţinută de compania Turner Broadcasting, va lansa în Dubai primul cinematograf Ben 10 cu efecte 5D din lume, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

535 afișări
Imaginea articolului Cartoon Network lansează în Dubai un cinematograf cu efecte 5D

Cartoon Network lansează în Dubai un cinematograf cu efecte 5D (Imagine: Shutterstock)

Conform sursei citate, compania Cartoon Network Enterprises EMEA (regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), deţinută de Turner Broadcasting, a încheiat un acord cu Ilyas & Mustafa Galadari (IMG) Group, care prevede lansarea Cartoon Network Zone în reţeaua IMG Worlds of Adventure, cea mai importantă destinaţie de divertisment tematic din Dubai. Complexul, cu o suprafaţă de aproximativ 1,5 milioane de metri pătraţi, are o capacitate de peste 20.000 de vizitatori pe zi.

În spaţiul destinat Cartoon Network, vizitatorii pot întâlni personajele din seriile animate "Ben 10", "Să-nceapă aventura", "Uimitoarea lume a lui Gumball", dar şi din "Orăşelul leneş".

De asemenea, Cartoon Network Zone va lansa primul cinematograf Ben 10 cu efecte 5D, mai multe restaurante, dar şi puncte de vânzare, printre care se numără şi cel mai mare magazin Ben 10 din lume.

"Investiţia imensă a Grupului Ilyas & Mustafa Galadari în acest spaţiu inovator este o dovadă clară a încrederii în brandurile Cartoon Network din întreaga lume. Împreună cu oferta de televiziune şi cu produsele licenţiate, această modalitate de divertisment este o platformă ideală pentru a construi şi pentru a susţine atractivitatea brandurilor Cartoon Network", a declarat Giorgio Stock, preşedintele Turner Broadcasting EMEA.

Cartoon Network este televiziunea pentru copii care difuzează seriale de animaţie - atât comedii precum "Uimitoarea lume a lui Gumball", "Să-nceapă aventura", "Un show obişnuit" -, cât şi seriale de acţiune şi aventuri ca "Ben 10", "Bakugan", "Star Wars: The Clone Wars" şi "Generator Rex".

Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie a Time Warner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici