Câştigătoarea "Best Model of Romania 2011", descalificată. De ce a fost înlocuită pentru finala din Bulgaria

Adolescenta din Oneşti care a câştigat, în urmă cu două săptămâni, concursul "Best Model of Romania 2011" a fost descalificată şi înlocuită pentru finala "Best Model of the World" cu următoarea concurentă clasată în concurs, după ce părinţii câştigătoarei au refuzat să o lase să plece în Bulgaria.

1077 afișări
Imaginea articolului Câştigătoarea "Best Model of Romania 2011", descalificată. De ce a fost înlocuită pentru finala din Bulgaria

Câştigătoarea "Best Model of Romania 2011", descalificată. De ce a fost înlocuită pentru finala din Bulgaria

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de organizatorii concursului "Best Model of Romania 2011", agenţiile ExclusivEvent şi President Models, adolescenta din Oneşti care a câştigat, în urmă cu două săptămâni, concursul la nivel naţional a fost descalificată şi înlocuită pentru finala "Best Model of the World" cu următoarea concurentă clasată în concurs, după ce părinţii câştigătoarei au refuzat să o lase să plece în Bulgaria.

Iuliana Stoleru, de 16 ani, din Iaşi, este noua deţinătoare a titlului "Best Model of România 2011", ea având 1,77 metri înălţime şi dimensiunile 88-60-89.

"Din cauza refuzului părinţilor Alinei Stoica, concurenta care a câştigat la Piatra Neamţ titlul «Best Model of Romania 2011», de a-şi lăsa fiica să reprezinte România în cadrul competiţiei «Best Model of the World 2011» din Bulgaria, organizatorii au fost nevoiţi, conform regulamentului care se aplică în orice competiţie de acest gen, să o descalifice pe Alina şi să acorde titlul «Best Model of Romania 2011» următoarei concurente clasate în concurs. Aşadar Iuliana Stoleru este noua deţinătoare a titlului «Best Model of România 2011» şi reprezentanta care a plecat astăzi (luni - n.r.) spre Bulgaria să ne reprezinte cu onoare ţara în competiţia «Best Model of the World 2011»", se arată în comunicat.

Iuliana Stoleru va fi, timp de un an, imaginea "Best Model of Romania" şi a semnat un contract de management exclusiv cu agenţiile First Models şi President Models, având şansa de a profesa ca model la nivel inţernational.

"Am fost puşi în faţa unei situaţii cu totul şi cu totul «inedite», care sperăm să nu se mai repete prea curând, un caz unic în cei peste 10 ani de experienţă în acest domeniu, pe care am fost nevoiţi să-l soluţionăm conform regulamentului, după ce am epuizat toate încercările de a remedia situaţia pe cale amiabilă cu părinţii Alinei Stoica, în avantajul fiicei lor. Din păcate pentru Alina, ea este încă minoră şi trebuie să se supună deciziilor luate de către părinţii ei, chiar şi în situaţiile în care aceste decizii nu au nimic în comun cu fericirea Alinei, cu bucuria unei asemenea reuşite sau cu onoarea de a reprezenta România într-o competiţie internaţională", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici