Câştigătorul marelui premiu la 6/49 din 2 februarie şi-a ridicat premiul - aproape 2,6 milioane lei net

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 din 2 februarie a venit, marţi, la sediul Loteriei Române, pentru a-şi ridica premiul, aproape 2,6 milioane de lei net, informează Loteria Română.

609 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul marelui premiu la 6/49 din 2 februarie şi-a ridicat premiul - aproape 2,6 milioane lei net

Câştigătorul marelui premiu la 6/49 din 2 februarie şi-a ridicat premiul - aproape 2,6 milioane lei net (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-010 din Galaţi şi a fost completat cu o varianta simplă la 6/49 şi o variantă la Noroc, preţul acestuia fiind de 7,3 lei.

Premiul categoriei I a fost, în 2 februarie, de 3.453.678,77 lei, din care câştigătorul a rămas, după impozitare, cu 2.590.408,77 lei, potrivit sursei citate.

"Marele câştigător este un om modest, familist convins, care a muncit din greu întreaga viaţă. E un jucător cu tradiţie, încă din anul 1994. Joacă constant la jocurile lui preferate: Loto 6/49 şi Loto 5/40, întotdeauna numai variante simple. A aflat că a câştigat a doua zi după tragerea Loto 6/49. Numerele pe care le joacă nu au o semnificaţie personală, sunt alese de fiecare dată la întâmplare", se mai arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Potrivit Loteriei Române, câştigătorul, care a ales să-şi păstreze anonimatul, nu s-a gândit încă ce va face cu banii câştigaţi.

Înaintea extragerii din 2 februarie, ultima dată când un jucător la 6/49 a reuşit să ghicească toate cele şase numere, mai precis la extragerea suplimentară de Anul Nou din 30 decembrie 2013, premiul cel mare, în valoare de 1.899.025 lei, a revenit tot cuiva care a completat o variantă simplă la o agenţie din Galaţi, mai precis la agenţia 17-014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici