Cât timp trebuie să petreci de fapt la sală ca să arzi caloriile mâncărurilor de tip fast food

Dacă ai depăşit numărul de calorii pe care ar fi trebuit să le consumi şi te gândeşti că doar câteva minute de sport sunt de ajuns ca să le arzi, ei bine nu e chiar aşa.

813 afișări
Imaginea articolului Cât timp trebuie să petreci de fapt la sală ca să arzi caloriile mâncărurilor de tip fast food

Cât timp trebuie de fapt să petreci la sală ca să arzi caloriile mâncărurilor de tip fast food

Un studiu al Royal Society for Public Health din Marea Britanie arată cât trebuie, de fapt, să te antrenezi la sala de sport, pentru a arde caloriile acumulate din mâncarea de tip fast food, notează The Independent.

De exemplu, dacă mănânci un sfert dintr-o pizza mare, asta înseamnă 449 de calorii, pentru care ai nevoie de o plimbare de 1 oră şi 23 de minute sau de 43 de minute de alergat.

Pentru un baton de ciocolată cu lapte, cu 229 de calorii, e nevoie să alergi 22 de minute sau să mergi 42 de minute. 

Iată cum arată graficul realizat de britanici:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici