Cătălin Măruţă şi echipa sa au fost curentaţi în direct la "Happy Hour" de Omul Baterie

Cătălin Măruţă şi echipa sa au fost curentaţi în direct, în ediţia de 1 mai a emisiunii "Happy Hour", de Biba Struja, cunoscut drept "Omul Baterie", informează Pro TV.

694 afișări
Imaginea articolului Cătălin Măruţă şi echipa sa au fost curentaţi în direct la "Happy Hour" de Omul Baterie

Cătălin Măruţă şi echipa sa au fost curentaţi în direct la "Happy Hour" de Omul Baterie

Biba Struja, cunoscut drept "Omul Baterie", a făcut show miercuri, de 1 mai, la "Happy Hour", sub privirile uimite şi fascinate ale unei ţări întregi. A prăjit mici şi cârnaţi cu mâna, a făcut jonglerii cu 200.000 de volţi şi i-a curentat pe Cătălin Măruţă şi echipa sa în direct.

Sosit în platoul show-ului de la Pro TV la invitaţia "Happy Hour", sârbul care a intrat deja de două ori în Cartea Recordurilor pentru abilităţile sale fantastice a reuşit să îi şocheze pe toţi. Invitaţii lui Cătălin Măruţă, doamna Bamboi, Sissoko de la "MasterChef", nea Marin şi Rică Răducanu au fost de-a dreptul şocaţi să vadă cum Omul baterie sfidează orice lege a naturii şi mânuieşte după cum vrea el curentul electric. Biba Struja a aprins un bec şi un neon, a prăjit cârnaţi în direct, dar şi mici, deşi el nu mănâncă deloc carne. Mai mult decât atât, s-a jucat şi cu 200.000 de volţi sub privirile uluite ale celor prezenţi, astfel încât chiar Măruţă a rămas fără replică. La un moment dat, acesta a luat un neon pe care l-a conectat la o sursă de curent, după care a pus mâna direct pe sursa de energie electrică fără să fie afectat în vreun fel de cei 200.000 de volţi. Uimit peste măsură, Sissoko a declarat că o locomotivă merge cu 27.000 de volţi. Show-ul nu s-a oprit aici, întrucât invitatul special de la "Happy Hour" l-a poftit pe prezentator, dar şi pe invitaţii lui şi bandul emisiunii să formeze un cerc ţinându-se de mână, după care i-a curentat la propriu.

De pe Happylica, Biba i-a mărturisit lui Măruţă că nu este la prima vizită în România şi că a mai fost în Moldova Nouă, Timişoara şi Reşiţa, însă nu şi la Bucureşti.

Măruţă a mai aflat de la el că şi-a descoperit acest talent când avea 17 ani. Lucra împreună cu un coleg şi a început ploaia: "Pe el l-a lovit fulgerul, dar eu nu am simţit nimic. Şi atunci m-a bufnit râsul. M-am întrebat de ce nu m-a curentat. Primul meu contact cu curentul a fost la 220 volţi. Nu am simţit nimic, nu m-am curentat", a povestit acesta la "Happy Hour".

Biba Struja, pe numele adevărat Slavisa Pajkic, este unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume. Sârbul, bolnav de displazie ectodermală, a devenit imun înaltei tensiuni şi poate rezista, fără probleme, unui voltaj ridicat. Cu timpul, a învăţat chiar să-l controleze. Şi-a descoperit talentul în urma unui accident în adolescenţă, după cum a povestit la "Happy Hour", iar apoi a continuat experimentele cu energie electrică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici