Ce are în comun pandemia cu doi pui de pumă din Mexic? Imaginile i-au înduioşat pe mulţi. VIDEO

  • Doi pui de pumă de la un zoo din Mexic se numesc Pandemie şi Carantină.
  • Un tigru de la aceeaşi grădină zoologică a primit numele Covid.
  • Pumele sunt specie dispărută în multe zone de pe glob.
323 afișări
Imaginea articolului Ce are în comun pandemia cu doi pui de pumă din Mexic? Imaginile i-au înduioşat pe mulţi. VIDEO

Ce are în comun pandemia cu doi pui de pumă de la o grădină zoologică din Mexic? Imaginile i-au înduioşat pe mulţi. VIDEO

Tu ţi-ai boteza animalul de companie Pandemie? Reprezentanţii unei grădini zoologice din Cordoba, Mexic, au făcut-o. Doi pui de pumă născuţi recent acolo, un mascul şi o femelă, au primit numele de Carantină, respectiv Pandemie. Felinele au venit pe lume pe 20 martie, la cinci zile după ce în aceeaşi grădină zoologică s-a născut un tigru, ce a primit numele de Covid.

Oficialii Africa Bio Zoo spun că astfel vor să atragă atenţia lumii întregi că oamenii trebuie să fie mai responsabili şi uniţi în faţa crizei provocate de pandemie.

Părinţii celor două pume provin dintr-un grup de feline salvate de la un circ, după adoptarea, în 2015, a unei legi care interzice spectacolele cu animale în Mexic. Lipsa vizitatorilor de la grădina zoologică ar fi favorizat reproducerea felinelor, care de obicei sunt stresate de prezenţa oamenilor.

Pumele, numite şi lei de munte, sunt o specie dispărută în mai multe ţări din lume, inclusiv în SUA. În Mexic, aceste feline sunt specie protejată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici