Cea mai lungă barbă din lume!

Bhai Sarwan Singh, stareţul templului Guru Nanak Sikh, din Surrey, fusese deja declarat deţinătorul celei mai lungi bărbi din lume, însă, acum, parul facial al clericului a crescut şi mai mult, stabilind un nou record, potrivit descoperă.ro.

104 afișări
Imaginea articolului Cea mai lungă barbă din lume!

Cea mai lungă barbă din lume! (Imagine: descopera.ro)

Recent, preotul sikh a fost invitat într-un show de televiziune din Roma, Italia, unde i-a fost măsurată barba. În urma efectuării măsurătorii, de sub bărbia preotului până în vârful bărbii sale, juriul a deliberat că Bhai Sarwan Singh şi-a doborât propriul record, stabilit în 2008.

Citeşte mai multe despre omul cu cea mai lungă barbă din lume pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici