Cei mai sexy soldaţi de pe marile ecrane - GALERIE FOTO

Josh Hartnett, Jude Law, Will Smith sau Gerard Butler se numără printre actorii consideraţi sex -simboluri de la Hollywood, care au luptat pe marile ecrane în uniformă, fiind astfel implicaţi în conflictul din Somalia, Războiul Civil din SUA, în lupte împotriva extratereştilor sau în bătălia antică de la Termopile.

735 afișări
Imaginea articolului Cei mai sexy soldaţi de pe marile ecrane - GALERIE FOTO

Demi Moore în filmul "G.I. Jane" (Imagine: movies.yahoo.com)

George Clooney l-a interpretat pe soldatul american Archie Gates în filmul " Three Kings" (1999), regizat de David O. Russell.

Actorul, câştigător al unui premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", este celebru pentru eforturile sale depuse pentru atragerea atenţiei asupra unor crize politice şi sociale internaţionale, printre care se numără şi cea din Darfur, Sudan. Recent, Clooney a fost gazda unui teledon ce a avut ca scop strângerea de fonduri în beneficiul victimelor cutremurului care a lovit Haiti.

George Clooney a regizat satira mediatică "Confesiunile unei minţi periculoase" (2002) şi apoi "Noapte bună şi noroc", un film despre integritatea jurnalistului în faţa maccarthysmului, în alb-negru, care i-a adus două nominalizări la ediţia din 2006 a premiilor Oscar, pentru scenariu şi regie.

James Caviezel l-a interpretat pe Sergentul Witt, un soldat din Al Doilea Război Mondial, în "The Thin Red Line" (1998).

Pe lângă această interpretare, actorul s-a remarcat pe marile ecrane datorită unor roluri precum cel al lui Iisus Hristos din filmul "Patimile lui Hristos" (2004), de Mel Gibson şi al lui Edmond Dantès din "Contele de Monte Cristo" (2002).

Demi Moore s-a ras în cap pentru partitura sa din filmul "G.I. Jane" (1997).

La sfârşitul lunii ianuarie actriţa americană a lipsit de la gala Globurilor de Aur pentru că îi stătea rău părul. În timp ce soţul său, actorul Ashton Kutcher, a participat la gala Globurilor de Aur, prezentând chiar un premiu, Demi Moore a rămas acasă, acuzând o stare de indispoziţie, în concordanţă cu vremea ploioasă din acea seară.

"Mă simt rău şi părul meu are o zi proastă", a scris Demi Moore pe Twitter.

Will Smith a apărat lumea de o invazie extraterestră în rolul căpitanului Steven Hiller în filmul "'Independence Day" (1996).

La începutul anului trecut, Smith a fost declarat cel mai popular actor de la Hollywood. De asemenea, vedeta a ocupat a treia poziţie într-un top al actorilor cu cele mai mari încasări la Hollywood, în 2008, cu încasări de 45 de milioane de dolari. Două dintre peliculele în care a jucat, " Hancock" şi "Şapte suflete", au fost desfiinţate de critica de specialitate, dar au reuşit să obţină împreună peste 800 de milioane de dolari din vânzările de bilete.

Josh Hartnett a interpretat rolul sergentului Matt Eversmann, un soldat american trimis în Somalia în "Black Hawk Down" (2001).

Actorul a jucat în ultimii ani în filmul "Sin City", de Robert Rodriguez, Frank Miller şi Quentin Tarantino, în "Dulcele sărut al Daliei", de Brian de Palma, şi în "30 Days of Night", de David Slade.De asemenea, Hartnett a jucat rolul unui ţigan nomad în lungmetrajul "Bunraku", în regia şi după scenariul lui Guy Moshe, care s-a filmat în România, la Studiourile MediaPro. Distribuţia filmului este completată de Demi Moore şi Woody Harrelson.

Gerard Butler l-a interpretat pe Leonidas, regele Spartei în "300" (2006).

Ieri, celebrul actor a fost în Mexic pentru a fi alături de Jennifer Aniston, care îşi sărbătorea ziua de naştere într-o staţiune de lux din Cabo San Lucas. Jennifer Aniston şi Gerard Butler, despre care o parte a presei americane continuă să afirme că ar avea o relaţie secretă, au petrecut împreună, la sfârşitul lunii ianuarie, două zile într-un deşert unde au realizat un set de fotografii incendiare pentru următorul număr al revistei W.

Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Lara Croft: Tomb Raider", "Fantoma de la Operă", "PS: I love you", "Rocknrolla", "Gamer", şi "Law Abiding Citizen".

Căpitanul Lennox, jucat de Josh Duhamel, s-a luptat cu roboţii în "Transformers" (2007).

În afara interpretării din "Transformers", actorul a mai jucat în "Las Vegas", "The Picture of Dorian Gray" sau "Turistas".

Jude Law l-a interpretat pe soldatul Inman, rănit în Războiul Civil în filmul "Cold Mountain" (2003), rol pentru care a fost nominalizat la premiul Oscar.

Actor, regizor şi producător de film, Law şi-a început cariera în teatru şi televiziune, dar a devenit cunoscut după ce a jucat în lungmetraje semnate de Andrew Niccol, Clint Eastwood şi David Cronenberg, fiind nominalizat la premiul Oscar, în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000.

Actorul britanic este prezent pe afişul filmului "Sherlock Holmes", care a fost lansat pe 25 decembrie, în care joacă rolul asistentului celebrului detectiv, Dr. Watson. În 2007, Jude Law a primit titlul de Cavaler al Artelor din partea Guvernului francez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici