Cel mai mare secret dezvăluit de Serena Williams. Sportiva a spus ce copil va avea cuplul Meghan Markle - Prinţul Harry

Jucătoarea de tenis Serena Williams a făcut o gafă internaţională. În timpul unui interviu oferit celor de la ‘E! News’, sportiva a fost întrebată despre ce sfaturi ar da viitoarelor mame, moment în care Serena nu a mai ţinut cont de nimic şi a început să facă referiri la o prietenă d-ale ei.

2410 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare secret dezvăluit de Serena Williams. Sportiva a spus ce copil va avea cuplul Meghan Markle - Prinţul Harry

Serena Williams a dezvăluit ce copil va avea cuplul Meghan Markle - Prinţul Harry

Americanca a precizat că aceasta este însărcinată şi în felul în care povestea se înţelegea că ar urma să nască o fetiţă.

"Am o prietenă, care este însărcinată şi mi-a spus: 'Oh, fetiţa mea o să facă asta', iar eu i-am răspuns: 'Nu, nu o să facă'", a spus Serena Williams în interviul oferit. Presa internaţională a făcut imediat legătura între sportivă şi Ducesa de Sussex, Meghan Markle, având în vedere faptul că cele două sunt foarte bune prietene.

Până acum, prinţul Harry şi soţia sa au ţinut secret sexul primului lor copil.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici