Cel mai mare site pentru adulţi din lume, dat în judecată pentru că nu oferă subtitrare. Reacţia platformei

Portalul pentru adulţi Pornhub este chemat în faţa instanţei pentru că nu oferă posibilităţi egale de a se bucura de conţinutul oferit şi persoanelor care au deficienţe de auz ori suferă de surzenie, notează TMZ.

13030 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare site pentru adulţi din lume, dat în judecată pentru că nu oferă subtitrare. Reacţia platformei

Sursa FOTO: Profimedia Images

Site-ul pentru adulţi Pornhub este dat în judecată de Yaroslav Suris care reproşează faptul că persoanele care au probleme de auz nu au acces la o bună parte din conţinutul portalului.

"Înţelegem că Yaroslav Suris acţionează Pornhub în instanţă susţinând că am fi împiedicat accesul surzilor şi al persoanelor cu probleme de auz la videoclipurile noastre. Cu toate că de obicei nu comentăm cu privire la procesele aflate în instanţă am vrea să profităm de această ocazie pentru a aminti că avem o secţiune dedicată subtitrărilor”, a comentat Corey Price, din partea Pornhub.

Potrivit documentelor legale citate de TMZ, Suris arată că lipsa subtitrărilor încalcă legislaţia dedicată persoanelor cu dizabilităţi.

Suris reclamă faptul că persoanele cu probleme de auz nu pot distinge dialogul multor înregistrări de pe site şi oferă o listă de titluri de videoclipuri pentru care nu a putut să înţeleagă ce se spune.

Reclamantul solicită portalului să fie preocupat de incluzivitate şi să adauge subtitrări dar şi să i se plătească daune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici