Celine Dion şi-a construit un parc acvatic în jurul reşedinţei sale din Florida

Cântăreaţa Celine Dion şi-a construit un imens parc acvatic în jurul luxoasei sale reşedinţe din Jupiter Island, din statul american Florida, informează contactmusic.com.

185 afișări
Imaginea articolului Celine Dion şi-a construit un parc acvatic în jurul reşedinţei sale din Florida

Celine Dion şi-a construit un parc acvatic în jurul reşedinţei sale din Florida (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imensul parc acvatic include un tobogan în spirală şi un râu artificial al cărui curent lent îi conduce pe vizitatori în jurul proprietăţii cântăreţei.

Celine Dion şi soţul ei, Rene Angelil, cu care are un fiu în vârstă de şase ani, Rene-Charles, au achiziţionat reşedinţa în 2005, pentru suma de 12,5 milioane de dolari. Potrivit experţilor americani, proprietatea valorează în prezent peste 20 de milioane de dolari.

Cântăreaţa canadiană, în vârstă de 42 de ani, a declarat recent că îşi doreşte un al doilea copil şi că a încercat metoda fertilizării in vitro: "Voi continua să încerc până voi reuşi".

Celine Dion şi Rene Angelil, în vârstă de 68 de ani, sunt căsătoriţi de peste 15 ani.

Celine Dion, câştigătoare a cinci premii Grammy, se numără printre artiştii cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, cu peste 200 de milioane de albume vândute pe plan mondial. Dintre cele mai cunoscute hituri ale sale fac parte piesele "My Heart Will Go On" şi "If You Asked Me To".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici