Charlie Sheen, 1 milion de admiratori pe Twitter în doar 24 de ore

Contul de Twitter al actorului american Charlie Sheen, care ţine prima pagină a ziarelor de câteva luni din cauza scandalurilor din viaţa personală, a făcut senzaţie pe platforma de microblogging, depăşind 1,3 milioane de admiratori în doar două zile de existenţă.

55 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen, 1 milion de admiratori pe Twitter în doar 24 de ore

Charlie Sheen, 1 milion de admiratori pe Twitter în doar 24 de ore. Vezi aici primul lui mesaj

Interesul manifestat de curioşi şi de fani pentru contul de Twitter al actorului nu a fost dezminţit încă de marţi, de la înfiinţarea acestuia, iar Charlie Sheen le-a trimis acestora, miercuri seară, un mesaj de mulţumire.

"Sincere mulţumiri comunităţii de pe Twitter pentru primirea călduroasă pe care mi-au făcut-o şi pentru că m-a ajutat să ajung la 1 milion de admiratori în 24 de ore!", a scris actorul.

De atunci, Sheen nu a mai scris aproape nimic coerent, cu excepţia unui mesaj prin care a ţinut să se scuze pentru "tăcerea" din ultimele ore: "Îmi pare rău pentru absenţa mea de aici. Însă copiii mei reprezintă prima mea grijă acum. Voi reveni în curând!".

Autorităţile americane i-au retras custodia actorului asupra celor doi copii pe care îi are cu Brooke Mueller, la cererea acesteia, cu care se află în proces de divorţ.

Mama gemenilor, Brooke Mueller, care luptă, ca şi Charlie Sheen, împotriva dependenţei de droguri, a cerut intervenţia autorităţilor, acuzând stilul de viaţă haotic al actorului Charlie Sheen, un petrecăreţ notoriu, care a recunoscut în numeroase interviuri acordate în ultimele zile că obişnuieşte să consume droguri cu regularitate.

Charlie Sheen şi-a creat contul pe Twitter marţi, postând următorul mesaj: Winning..! Choose your Vice…" (Câştigătorul...! Alegeţi-vă viciul...") - însoţit de un link către o fotografie.

În acea fotografie, actorul american apare în bucătăria sa, însoţit de o tânără voluptuoasă care ţine în mână o sticlă de suc de fructe fabricat de Naked. Actorul ţine în mână o sticlă de cacao cu lapte.

În ciuda creşterii rapide a numărului de admiratori, contul de Twitter al actorului Charlie Sheen este încă departe de a egala recordul deţinut de Lady Gaga, considerată o veritabilă "campioană" a acestei platforme de microblogging, al cărei cont este urmărit de peste 8,5 milioane de admiratori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici