Charlie Sheen îşi prezintă scuzele pentru afirmaţii homofobe

Actorul Charlie Sheen şi-a prezentat scuze pentru că a folosit un limbaj homofob la o la o petrecere care a avut loc vineri, cu ocazia lansării noului său bar.

164 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen îşi prezintă scuzele pentru afirmaţii homofobe

Charlie Sheen îşi prezintă scuzele pentru afirmaţii homofobe

Fostul protagonist al seriei "Doi bărbaţi şi jumătate / Two And a Half Men" a fost filmat în timp ce făcea afirmaţii jignitoare la adresa persoanelor cu orientare homosexuală, în timpul petrecerii de inaugurare a unui bar de pe acoperişul hotelului El Ganzo din Cabo San Lucas, potrivit contactmusic.com.

Făcând referire la incident, Sheen a declarat pentru site-ul TMZ.com: "Nu am dorit să fac rău nimănui şi îmi cer scuze dacă cineva s-a simţit jignit de afirmaţiile mele". Însă sinceritatea lui Sheen a fost imediat pusă la îndoială întrucât acesta a adăugat că a dorit să spună altceva, dar că a pronunţat greşit şi în loc de "maggot" ( "excentric" -n.r.) a spus "faggot" ("homosexual", în argoul american - n.r.).

La evenimentul de lansare a barului au mai participat rockerul Slash şi primarul oraşului Los Angeles AntonioVillaraigosa.

Actorul Charlie Sheen a avut numeroase probleme personale şi profesionale în ultimii ani şi s-a confruntat cu dependenţa de droguri şi de alcool, a fost acuzat de agresarea fostei soţii, a fost concediat din serialul TV "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And a Half Men" şi a făcut câteva declaraţii publice jignitoare la adresa foştilor şefi.

Însă, începând din toamna anului trecut, Sheen a început să îşi pună ordine în viaţă. A apărut în talk show-uri pentru a vorbi în public despre problemele sale, şi-a rezolvat disputa cu foştii lui şefi, producătorii serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", şi a început să joace rolul unui psihiatru care are numeroase probleme în show-ul "Anger Management". Acest serial a debutat pe postul de televiziune prin cablu FX în luna iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici