Chef Florin Dumitrescu, invitat la Serviciul Român de Comedie, miercuri

Chef Florin Dumitrescu, juratul show-ului culinar "MasterChef", este invitatul ediţiei de miercuri a emisiunii "Serviciul Român de Comedie", difuzat de la ora 20.30.

380 afișări
Imaginea articolului Chef Florin Dumitrescu, invitat la Serviciul Român de Comedie, miercuri

Chef Florin Dumitrescu, invitat la Serviciul Român de Comedie, miercuri (Imagine: Paul Diaconu/Mediafax Foto)

Emisiunea "Serviciul Român de Comedie" va găzdui, miercuri, o super-ediţie a show-ului "MonsterChef", ai cărui juraţi sunt cei trei agenţi super-gurmanzi Veronica (Cătălin Neamţu), Costel (Mihai Bobonete) şi Mirabela (Gicu Andreescu). Membrii juriului vor constata cu surprindere că aspiră la un sorţ "MonsterChef" însuşi chef Florin Dumitrescu şi Adriana Bahmuţeanu (Monica Anghel), informează Pro TV.

Concurentul Florin Dumitrescu va avea parte de un tratament monstruos: i se va sparge farfuria, i se va arunca gheridonul şi i se va spune să nu mai calce la "MonsterChef" până nu va învăţa să gătească ceafă de porc cu cartofi prăjiţi. Cu toate acestea, chef Florin Dumitrescu a declarat amuzat: "M-am simţit foarte bine la «SRC» şi am intrat repede în jocul lor. A fost interesant să fiu actor pentru câteva ore. Au foarte mult umor şi glume inspirate şi, chiar dacă «MonsterChef» nu are nicio legătură cu gătitul, e o parodie care le va descreţi cu siguranţă frunţile celor de acasă".

Pe de altă parte, Adriana Bahmuţeanu (Monica Anghel) mizează pe trei feluri de mâncare ultrasofisticate, toate pentru miliardari, pregătite în trei tigăi: ceafă de veveriţă, copan de ciocârlie şi fudulii de cârtiţă. Juraţii vor fi aprigi cu comentariile şi o vor acuza că încearcă să-i otrăvească în direct.

Pentru a arăta de unde provin cele mai bune ingrediente, Mihai Bobonete se lasă de actorie şi se face măcelar. El vinde carne proaspătă direct de la herghelia Mangalia, iar acum se confruntă cu o situaţie de criză: una dintre cliente se întoarce supărată că măcelarul n-a avut bunul simţ să scoată măcar potcoavele din pachetele cu carne.

Cum petrecere fără carne şi băutură poate s-a mai pomenit, dar fără muzică nicicum, doamna Marga (Cătălina Grama - Jojo) vrea să organizeze chiar la ea acasă o petrecere cu muzică house. Trimite invitaţii pe Facebook tuturor prietenilor săi, iar Marcel speră să afle unde ţine bătrâna banii, momindu-i pe petrecăreţi cu o ţigară etnobotanică din frunză de brusture, cu efecte tămăduitoare, fiind foarte bună atât pentru tensiune, cât şi pentru prostată. Totul, într-un nou episod al serialului "Trei surori pe Internet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici