Chitaristul Jan Akkerman va concerta, pe 20 august, la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Olandezul Jan Akkerman, unul dintre cel mai bine cotaţi chitarişti din lume, cunoscut pentru piese precum "Streetwalker" şi "Am I losing you", va concerta pe 20 august, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

124 afișări
Imaginea articolului Chitaristul Jan Akkerman va concerta, pe 20 august, la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Chitaristul Jan Akkerman va concerta, pe 20 august, la Hard Rock Cafe din Bucureşti (Imagine: Wikipedia)

Fiul unui simplu muncitor din Amsterdam, Jan Akkerman s-a apucat de cântat la chitară la vârsta de doar cinci ani, iar primul său single a fost lansat în 1960, pe când avea 13 ani, potrivit site-ului iabilet.ro.

De-a lungul vremii a lansat peste 20 de albume şi a cunoscut succesul internaţional odată cu fondarea trupei Focus alături de Thijs van Leer.

Akkerman combină progressive rock-ul cu bluesul şi cu jazz-ul de peste 50 de ani. A cântat alături de nume precum Alan Price, Herman Brood, Peter Banks, Phil Collins, Jack Bruce, Charlie Byrd, Ice-T, Paco De Lucia şi B.B. King.

Biletele pentru concertul lui Jan Akkerman din Hard Rock Cafe sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro, şi în format fizic, în reţeaua iaBilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour din toată ţara).

Astfel, biletele din categoria acces general cu loc la masă (fumători sau nefumători) costă 70 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei - 100 de lei (doar 80 de bucăţi), iar, pentru a beneficia de o întâlnire, poze şi autografe cu artistul plus loc la masă VIP, în faţa scenei, preţul este de 250 de lei (în număr limitat la doar 30 de bucăţi).

În ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei, respectiv 120 de lei (VIP), în limita locurilor disponibile rămase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici