Chris Brown, condamnat la alte 131 de zile de închisoare

Rapperul Chris Brown, în vârstă de 24 de ani, a fost condamnat la alte 131 de zile de închisoare, după ce a recunoscut, vineri, într-un tribunal din Los Angeles, că a încălcat regimul de libertate condiţionată, implicându-se într-o bătaie în Washington, anul trecut.

666 afișări
Imaginea articolului Chris Brown, condamnat la alte 131 de zile de închisoare

Chris Brown (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iniţial, un judecător l-a condamnat pe cântăreţ la 365 de zile de închisoare, după care a redus pedeapsa la 234 de zile, pe care deja le-a petrecut în spatele gratiilor şi în centre de reabilitare, informează contactmusic.com.

Cu toate acestea, nu este clar cât timp va petrece de fapt cântăreţul în spatele gratiilor, acesta având ocazia de a ieşi mai repede din cauza supraaglomerării din închisorile americane.

De asemenea, judecătorul i-a spus lui Chris Brown, care a fost diagnosticat recent cu tulburare bipolară, să participe la sesiuni de terapie cu un psihiatru de două ori pe săptămână şi să efectueze teste antidrog de trei ori pe săptămână, potrivit TMZ.com.

Cântăreţul se află în arest de o lună, după ce a fost dat afară dintr-un centru de reabilitare - unde instanţa a decis să fie internat la mijlocul lunii martie -, după ce a încălcat trei reguli interne.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la patru ani de libertate condiţionată, muncă în folosul comunităţii şi terapie obligatorie contra acceselor de furie, după ce a agresat-o pe cântăreaţa Rihanna, iubita sa din acea vreme, cu o seară înainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

Apoi, a fost implicat într-un incident petrecut în Washington, când artistul şi bodyguard-ul său, Christopher Hollosy, au fost acuzaţi că l-au lovit pe un bărbat în faţa unui hotel şi i-au spart nasul. Procesul pentru acest incident a început în iunie 2013 şi cântăreţul ar putea petrece maximum şase luni în închisoare şi să plătească o sumă de 1.000 de dolari dacă va fi condamnat.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Fortune", un material discografic lansat în 2012 şi care i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy de până în prezent (din 12 nominalizări).

Totodată, Chris Brown urma să lanseze duetul "Don't Be Gone Too Long", împreună cu cântăreaţa Ariana Grande, însă evenimentul a fost amânat în urma arestării rapperului, după cum a anunţat artista americană pe contul ei de Twitter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici