Christina Applegate a creat o linie de bijuterii în scopuri caritabile

Christina Applegate a creat o linie de bijuterii, în colaborare cu designerul Alex Woo, pentru a strânge fonduri în beneficiul fundaţiei Right Action for Women, înfiinţată de actriţa americană pentru sprijinirea femeilor care suferă de cancer mamar, informează people.com.

76 afișări
Imaginea articolului Christina Applegate a creat o linie de bijuterii în scopuri caritabile

Christina Applegate a creat o linie de bijuterii în scopuri caritabile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Christina Applegate este cunoscută în special pentru comediile în care a fost distribuită, însă, după ce a învins cancerul mamar cu care a fost diagnosticată, a devenit în ultimii ani o celebritate care se implică în organizarea multor gale de caritate.

Cu ocazia apropiatei Luni Internaţionale de Prevenire a Cancerului Mamar/ Breast Cancer Awareness Month, ce va fi celebrată pe plan mondial pe parcursul lunii octombrie, actriţa americană a creat, în colaborare cu designerul Alex Woo, o linie de bijuterii în beneficiul fundaţiei Right Action for Women.

"Aceste pandantive îmi amintesc atât de mult de trandafirii pe care i-am confecţionat din panglici de stofă pentru prietenii şi familia mea atunci când mă aflam în spital", a declarat Christina Applegate.

"Îi sunt foarte recunoscătoare lui Alex Woo pentru că mi-a oferit posibilitatea de a crea împreună aceste bijuterii frumoase în beneficiul fundaţiei Right Action for Women. Încasările obţinute din vânzarea lănţişoarelor şi pandantivelor le vor ajuta pe femeile expuse riscului de declanşare a cancerului mamar, plătindu-le analizele şi toate testele medicale de care au nevoie pentru a învinge această boală", a adăugat actriţa americană.

Pandantivele, în forma unui copac cu ramuri şi frunze, oferite în două versiuni - din argint (198 de dolari) şi din aur (998 de dolari) - au fost create pentru a simboliza echilibrul, pacea, armonia şi formele feminine. Cele şapte frunze reprezintă cele şapte zile ale săptămânii, pentru a le reaminti tuturor femeilor să trăiască din plin în fiecare zi.

Actriţa Christina Applegate, devenită celebră pentru rolul ei din serialul "Familia Bundy" şi care în prezent joacă în serialul de televiziune american "Samantha Who?", a câştigat admiraţia publicului după ce a decis, în 2008, să vorbească deschis despre faptul că suferă de cancer mamar şi despre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinându-i pe jurnaliştii revistei People să îi acorde titlul de cel mai frumos om din lume, în 2009.

Actriţa americană, care a urmat ulterior o operaţie de reconstrucţie mamară, a declarat, într-un interviu pentru revista People, că după dubla mastectomie i-a fost foarte greu să se privească în oglindă. "Nu mai arăţi la fel şi nu vei mai arăta niciodată la fel. O parte din tine a dispărut... A fost o decizie pe care am luat-o pentru a-mi salva viaţa", a mărturisit Christina Applegate.

Christina Applegate a anunţat la sfârşitul lunii iulie că este însărcinată şi că va deveni mămică pentru prima oară, spre sfârşitul acestui an.

Christina Applegate, în vârstă de 38 de ani, şi iubitul ei, muzicianul olandez Martyn LeNoble, în vârstă de 41 de ani, au o relaţie de doi ani. Cei doi şi-au anunţat logodna în acest an, în februarie, de Sfântul Valentin, însă nu au stabilit deocamdată data la care se vor căsători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici