Cliff Richard va lansa cel de-al 100-lea album al său

Cântăreţul britanic Cliff Richard, în vârstă de 72 de ani, a negat zvonurile despre retragerea sa din activitate şi a anunţat că va lansa cel de-al 100-lea album din carieră, informează contactmusic.com.

119 afișări
Imaginea articolului Cliff Richard va lansa cel de-al 100-lea album al său

Cliff Richard va lansa cel de-al 100-lea album al său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul său album se intitulează "The Fabulous Rock'n'Roll Songbook" şi va fi lansat în luna noiembrie - la 54 de ani de la materialul său de debut, "Cliff".

"Întotdeauna e incitant să te afli într-un studio de înregistrări şi cred că veţi auzi multe lucruri despre mine în următorii ani. Cu siguranţă nu sunt pregătit să mă retrag. M-am distrat atât de mult înregistrând acest album. Să cânţi rock'n'roll e atât de revigorant", a spus starul britanic.

Noul album al cântăreţului Cliff Richard a fost înregistrat în oraşul Nashville din statul american Tennessee.

Precedentul album de studio al artistului britanic s-a numit "Soulicious" şi a fost lansat în 2011.

Cântăreţul Cliff Richard a dominat, alături de grupul său de backing vocals The Shadows, scena muzicală britanică din era pre-Beatles, în anii 1950 şi începutul anilor '60. Piesele sale s-au aflat în mod constant în fruntea topurilor muzicale din ultimele cinci decenii şi i-au adus starului britanic numeroase premii şi trofee. Discurile sale s-au vândut în peste 250 milioane de copii pe plan mondial. În 1995, Cliff Richard a devenit primul artist pop care a fost ridicat de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii în rangul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici