Comedia "Hoaţa de identitate/ Identity thief", pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

Comedia "Hoaţa de identitate/ Identity thief" s-a situat, la sfârşitul săptămânii trecute, în fruntea box office-ului nord-american, cu încasări de 14,06 milioane de dolari.

411 afișări
Imaginea articolului Comedia "Hoaţa de identitate/ Identity thief", pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

Comedia "Hoaţa de identitate/ Identity thief", pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top (Imagine: Shutterstock)

"Hoaţa de identitate/ Identity thief" este o comedie regizată de Seth Gordon, cu Melissa McCarthy şi Jason Bateman în rolurile principale, şi a urcat pe primul loc în box office-ul nord-american după ce săptămâna trecută ocupase poziţia a doua, informează boxofficemojo.com.

Pe locul al doilea s-a clasat "Snitch - Capcana", un thriller cu Dwayne Johnson şi Susan Sarandon, care a avut încasări de 13 milioane de dolari în weekendul premierei. Filmul prezintă povestea unui tată care acceptă să lucreze pentru poliţie, ca agent sub acoperire, pentru a-şi salva fiul acuzat pe nedrept de trafic de droguri.

Pe locul al treilea, în urcare cu o poziţie, s-a clasat "Escape From Planet Earth", un desen animat care beneficiază, printre altele, de vocile actorilor Brendan Fraser şi Jessica Alba. Filmul despre nişte extratereştri albaştri care vor cu orice preţ să părăsească Pământul, "locul cel mai periculos din Univers", a avut încasări de 11,01 milioane de dolari.

Pe poziţia a patra s-a situat "Safe Heaven", în regia suedezului Lasse Hallström, o dramă romantică despre o femeie cu un soţ abuziv care se refugiază într-un mic orăşel unde începe o nouă viaţă. Filmul a avut încasări de 10,6 milioane de dolari de vineri până duminică.

Liderul săptămânii trecute, partea a cincea a seriei "Die Hard", "Şi mai greu de ucis", în care Bruce Willis şi-a reluat rolul inspectorului John McClane, a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 10 milioane de dolari.

Poziţia a şasea este ocupată de o premieră, horrorul SF "Dark Skies", cu Keri Russell şi Josh Hamilton, care a avut încasări de 8,8 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia cu accente dramatice "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", cu Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence - premiată duminică seară cu un Oscar pentru rolul său -, a urcat de pe a opta pe a şaptea poziţie, cu încasări de 6,05 milioane de dolari.

Thrillerul SF cu accente horror "Iubitul meu e zombi/ Warm Bodies", care prezintă povestea de iubire dintre o adolescentă şi un zombi, s-a situat pe locul al optulea, cu încasări de 4,7 milioane de dolari.

Cel mai recent film regizat de Steven Soderbergh, "Efecte adverse/ Side Effects", cu Jude Law, Rooney Mara şi Channing Tatum în rolurile principale, a coborât de pe locul al şaptelea pe al nouălea, cu încasări de 3,5 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea unei femei care apelează la medicamente antidepresive în aşteptarea eliberării din închisoare a soţului ei.

Filmul "Cronicile Casterilor: A 16-a Lună", o adaptare a romanului bestseller omonim de Kami Garcia şi Margaret Stohl, cu Emma Thompson, Jeremy Irons şi Viola Davis, încheie topul zece al peliculelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 3,4 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici