„Comorile” din adâncurile oceanului: jeleurile panglică FOTO VIDEO

  • Diversitatea speciilor din oceane nu contenesc a ne uimi.
  • Fix ca nişte jeleuri colorate, acest tip de celentare trăieşte în adâncul oceanului.
  • Spectaculos la înfăţişare, jeleul panglică este un prădător formidabil, dar şi un „membru” important al ecosistemului marin.
574 afișări
Imaginea articolului „Comorile” din adâncurile oceanului: jeleurile panglică FOTO VIDEO

Captură video

Sunt minunat colorate, dar extrem de fragile: la atingere, e ca şi cum ai atinge apa, spun specialiştii. Corpul lor este moale, transparent şi gelatinos, fix ca un jeleu. 
 
Ribbon jellies pot ajunge la peste un metru lungime, iar când se strâng, ca în video, înseamnă că se simt ameninţaţi şi se apără. 
 
Braţele lor mici au tentacule lipicioase cu care prind prada, pe care o duc apoi la gură şi o mănâncă. 
 
Valurile puternice le omoară, aşa că nu pot fi observate aproape de ţărm.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici