Compensaţii financiare pentru Vanessa Paradis în urma despărţirii de Johnny Depp. Câţi bani ar putea primi cântăreaţa

Actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis va primi compensaţii financiare de 100 de milioane de lire sterline (156 de milioane de dolari) în urma despărţirii de Johnny Depp, după o relaţie care a durat 14 ani.

1257 afișări
Imaginea articolului Compensaţii financiare pentru Vanessa Paradis în urma despărţirii de Johnny Depp. Câţi bani ar putea primi cântăreaţa

Johnny Deep şi Vanessa Paradis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi artişti, care au împreună doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Christopher, în vârstă de 10 ani, căruia i se mai spune şi "Jack" -, au anunţat miercuri că s-au despărţit de comun acord după o relaţie care a durat 14 ani, iar artista franceză urmează să primească o sumă mare de bani, chiar dacă nu a fost căsătorită cu Johnny Depp, informează contactmusic.com.

Potrivit presei britanice, Johnny Depp a acceptat să plătească 100 de milioane de lire sterline actriţei şi cântăreţei Vanessa Paradis, pentru a menţine cu aceasta o relaţie lipsită de tensiuni pe viitor şi pentru că nu doreşte ca despărţirea lor să facă obiectul unui proces la tribunal.

Avocatul american Robert Naschin a declarat pentru tabloidul The Sun: "Dacă ei ar fi fost căsătoriţi, soţia lui Johnny Depp ar fi putut să solicite pur şi simplu 50% din averea lui, o pensie alimentară pentru ea şi o pensie lunară pentru întreţinerea copiilor. Însă, întrucât ei nu au fost căsătoriţi, această metodă nu se aplică. Partenera lui de viaţă trebuie să iniţieze un proces civil şi să meargă la tribunal. Astfel de litigii sunt costisitoare şi sunt reglate prin sume foarte mari. În cazul de faţă, nu va fi vorba de o plată lunară - el va trebui să ajungă la o înţelegere şi să achite o sumă mare dintr-o dată".

Johnny Depp, unul dintre starurile francizei "Piraţii din Caraibe", a obţinut în 2011 venituri în valoare de 50 de milioane de lire sterline (78,3 milioane de dolari) şi are o avere considerabilă, inclusiv o insulă privată în Bahamas, dar şi reşedinţe de lux la Paris, Veneţia, Los Angeles şi Norfolk.

Potrivit unor prieteni, cuplul Depp-Paradis "a încercat timp de multe luni să îşi salveze relaţia, dar au decis în urmă cu câteva săptămâni că aceasta nu poate fi salvată".

Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983 şi 1985 şi a avut o relaţie intens mediatizată cu actriţa Winona Ryder la începutul anilor 1990.

Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, s-au cunoscut în 1998, la Paris, după ce actorul se despărţise de modelul britanic Kate Moss. Cuplul a apărut împreună în filmul "The Ninth Gate", regizat în 1999 de Roman Polanski.

De fapt, în cei 14 ani de viaţă comună, Johnny Depp şi Vanessa Paradis au format un cuplu de o discreţie remarcabilă, apărând pe prima pagină a ziarelor pentru carierele lor, nu pentru viaţa lor de familie. Nu a existat niciun scandal, nicio problemă cu justiţia, iar cuplul trecea drept unul dintre cele mai solide de la Hollywood.

Deşi nu au mai jucat de foarte multă vreme în acelaşi film, ei cântau adeseori împreună la concertele susţinute de prietenii lor. Vanessa Paradis i-a dedicat partenerului ei de viaţă albumul "Bliss", pe care l-a lansat în 2000.

Dacă Vanessa Paradis, după un debut de carieră extrem de mediatizat - marcat mai ales de hitul "Joe le taxi" şi de colaborarea cu Serge Gainsbourg -, s-a concentrat apoi asupra vieţii de familie, cei 14 ani de viaţă comună au marcat în schimb ascensiunea lui Johnny Depp, actorul american fiind considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt.

Actor versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar şi în producţii independente, precum recentul "Jurnalul unui iubitor de rom" şi, mai ales, în colaborările sale cinematografice cu regizorul Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Corpse Bride/ Mireasa moartă", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

În ceea ce o priveşte, Vanessa Paradis a alternat în ultimii ani muzica cu actoria - domeniu în care s-a dovedit extrem de selectivă. Cel mai recent succes de casă al ei datează din 2010, când a jucat în "L'arnacoeur", de Pascal Chaumeil, în care a împărţit afişul cu Romain Duris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici