Concursul "Miss World" pentru femei musulmane, la a treia ediţie. Cine a câştigat - FOTO

O femeie din Nigeria a câştigat ediţia musulmană a concursului "Miss World". Competiţia a avut loc în capitala Indoneziei, Jakarta. Concursul "Miss World" va avea loc în aceeaşi ţară, pe 28 septembrie, în Bali.

919 afișări
Imaginea articolului Concursul "Miss World" pentru femei musulmane, la a treia ediţie. Cine a câştigat - FOTO

Concursul "Miss World" pentru femei musulmane, la a treia ediţie. Cine a câştigat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ediţia musulmană a "Miss World" a fost organizată de o fundaţie a femeilor musulmane din întreaga lume, informează dailymail.co.uk.

Câştigătoarea a fost Obabiyi Aishah Ajibola din Nigeria, în vârstă de 21 de ani. Ea a câştigat o excursie la Mecca şi, atunci când a fost declarată "Miss Muslimah World 2013", a recitat un vers din Coran.

500 de femei musulmane s-au înscris online în competiţie, iar juriul a ales 20 de finaliste dintre acestea. Participantele au fost întrebate, printre altele, ce înseamnă pentru ele purtarea vălului.

Candidatele la titlul de "Miss Muslimah World 2013" au purtat toate o rochie islamică şi şi-au etalat în cadrul concursului cunoştinţele religioase şi modul de înţelegere a Coranului.

"Miss Muslimah World 2013" a atins anul acesta a treia ediţie.

Între timp, în Bali, se fac pregătiri pentru concursul "Miss World", ce va avea loc pe 28 septembrie. Competiţia a fost deja întâmpinată cu proteste în respectiva locaţie, cu toate că organizatorii au acceptat să retragă proba defilării în bikini.

Poliţia se află în alertă în zonă, existând riscul comiterii de atacuri teroriste în timpul concursului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici