Confesiunea unei tinere: „M-am culcat cu 130 de bărbaţi până la 28 de ani, inclusiv cu patru într-o zi”

  • O femeie din Marea Britanie susţine că s-a culcat cu 130 de bărbaţi înainte să împlinească 28 de ani.
  • Frankie Considine afirmă că s-a culcat cu patru bărbaţi diferiţi într-o zi.
  • Tânăra se tratează acum pentru dependenţa de sex.
27498 afișări
Imaginea articolului Confesiunea unei tinere: „M-am culcat cu 130 de bărbaţi până la 28 de ani, inclusiv cu patru într-o zi”

Confesiunea unei femei: „M-am culcat cu 130 de bărbaţi până la 28 de ani, inclusiv patru într-o zi”. Ce s-a întâmplat cu ea după aceea

Femeia admite că era dependentă de sex. „Era o aşa mare prioritate pentru mine încât îmi făceam planuri în timpul serviciului”, a declarat ea, citată de publicaţia The Sun.

Considine susţine că acei ani „sălbatici” au afectat-o mental şi psihic. A intrat în depresie, a luat mai multe boli cu transmitere sexuală şi chiar a rămas însărcinată.

Ulterior, femeia a fost diagnosticată cu dependenţă de sex. „Sunam la muncă şi spuneam că sunt bolnavă sau anulam întâlniri cu prietenii dacă ştiam că pot face sex”, a spus ea.  

Tânăra crede că în spatele dorinţei care o asalta este faptul că părinţii ei au divorţat. Mai mult, Considine a avut o relaţie dificilă cu propriul corp.

Părinţii ei s-au despărţit când avea 13 ani, iar mama ei a plecat din casă. Tatăl ei lucra ca şofer de taxi, iar Frankie petrecea mult timp singură acasă, unde se simţea izolată. „Am fost mereu plinuţă, mai mare decât prietenele mele, iar viaţa mea a fost dificilă. Aşa că bănuiesc că atunci când am primit atenţie sexuală, am devenit dependentă de ea”, a mai spus tânăra, care a început să găsească parteneri sexuali pe internet de la vârsta de doar 14 ani.

Ulterior, terapia a funcţionat, iar atitudinea femeii faţă de sex s-a schimbat.

Acum, Frankie a început să vadă contactul sexual ca pe un moment de intimitate între dintre doi oameni, nu doar ca pe un act.

Mai mult Considine încearcă să nu facă sex repede cu bărbaţii cu care se întâlneşte, pentru a nu distruge progresul făcut până acum. Ea admite că uneori taie orice legătură cu cei care îi sugerează sau îi transmit prea repede că doresc să se culce cu ea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici