COOLTURA de WEEKEND. Românii îşi aleg parlamentarii. Concert apolitic "Contează, votează 2016"

În weekend,românii îşi aleg parlamentarii.Ai votat,deci ai un sticker mic pe verso-ul buletinului care dovedeşte că ai fost la vot? Păstrează-l,e biletul tău de intrare la concertul"Contează Votează"pentru cetăţenii conştiincioşi care au mers la vot.Exit-poll-uri vor fi proiectate în sala de concert.

221 afișări
Imaginea articolului COOLTURA de WEEKEND. Românii îşi aleg parlamentarii. Concert apolitic "Contează, votează 2016"

COOLTURA de WEEKEND. Românii îşi aleg parlamentarii. Concert apolitic "Contează, votează 2016" (Imagine: Facebook)

Iată recomandările pentru weekend-ul 9 - 11 decembrie în Bucureşti:

CONCERT Contează Votează 2016. Expirat Halele Carol

Concert şi petrecere pentru cei care merg la vot

Remember 2014? Erau alegeri prezidenţiale şi la Halele Carol cetăţenii conştiincioşi erau răsplătiţi cu prima pomană post-electorală. "Contează-Votează". Doi ani mai târziu, Expirat s-a mutat chiar la Hale, iar pe 11 decembrie se repetă figura, când românii îşi aleg parlamentarii.

Ai votat, deci ai un sticker mic pe verso-ul buletinului care dovedeşte că ai fost la vot? Păstrează-l, căci e biletul tău de intrare în Sala Compresoarelor. Organizatorii aşteaptă publicul duminică, 11 decembrie de la 18:00. "Să ne deconectăm sinapsele după o lună de campanie electorală. Rămânem totuşi puţin conectaţi, graţie exit-poll-urilor, pe care le vom proiecta în sală.", transmit organizatorii.

Eu cu cine votez?
Asta e fix treaba ta. Evenimentul nu e mită electorală, căci e apolitic. Fireşte că eşti liber să-ţi exerciţi dreptul la vot şi să-i alegi pe cei despre care crezi că-ţi pot reprezenta cel mai bine interesele. Foarte important: evenimentul e unul cu profil civic, adică artiştii te răsplătesc cu câte un live de 30-40 de minute doar pentru simplul fapt că ai fost atât de conştiincios şi ai mers la vot.

Informează-te despre cine candidează pe www.votez.info sau www.alegeriparlamentare2016.ro
Înscrie-te la un sport extrem de civic pe www.fiecarevot.ro
Învaţă cine zice adevărul şi cine nu pe www.factual.ro

Pagina de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.

FESTIVAL Mâncare şi design - Ediţia de Crăciun

În decembrie, în Piaţa Amzei se desfăşoară cea de-a doua ediţie a festivalului "Mâncare şi design". Timp de două weekend-uri, între 9 - 11 şi 16 - 18 decembrie, publicul este aşteptat cu un mix de obiecte de design, creaţii vestimentare, bijuterii sau jucării, realizate de designeri români.

Pagina de Facebook a evenimentului, aici.

CONCERT Lansare album Karpov not Kasparov

Semi-eroi ai scenei locale, dar şi neobosiţi turişti muzicali, Karpov not Kasparov îşi lansează primul lor album pe format CD, într-o serie de concerte în Liege, Bruxelles, Berlin şi Bucureşti. Albumul "Soundtrack for a Game of Chess - The Vocal Edits" conţine versiuni vocale şi superdansante ale pieselor de pe primul LP, apărut pe vinil, în 2015, la casa de discuri Polychrome Sounds (Berlin). Lansarea este vineri, 9 decembrie, la Apollo 111 Barul (clădirea Universul), ora 23:00. Intrare liberă.

Pagina de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.

GALĂ Premiile Centrului Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB)

A treia ediţie a Premiilor Centrului Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) are loc pe 10 decembrie, la sala Stere Popescu din Bulevardul Mărăşeşti 80-82. Premiile CNDB 2016 vor include, pe lângă decernarea deja tradiţionalelor cărămizi gravate şi a diplomelor desenate de Dan Perjovschi, muzică live, surprize performative şi, bineînţeles, dans.

Pagina de Facebook a evenimentului, valabilă aici.

EVENIMENT Tête-à-tête. Primele rânduri

Clubul Interact Cişmigiu recunoaşte puterea tinerilor de a îşi exprima forţa interioară prin poezie sau proză şi organizează evenimentul literar-teatral “Téte-A-Téte – Primele Rânduri…”. Lucrările a peste 30 de tineri debutanţi vor fi prezentate în cadrul evenimentului; pe scenă, într-o expoziţie sau aduse la viaţă de trupa de teatru Victoria Art.
În cadrul evenimentului va avea loc şi o reprezentaţie de Slam Poetry, competiţie în care autorii recită din propriile creaţii.

Pagina de Facebook a evenimentului, accesibilă aici.

PETRECERE "Fear and Loathing in the '90s" cu rapperul Brugner la J'ai Bistrot

Organizatorii anunţă că penultima petrecere din an cu rapperul Brugner (n.r.: ultima e de revelion) va fi: oldschool, ca un majorat de apartament în Berceni; melanj între hip hop, rock'n'roll, electronice tip Underworld şi pop cheesy; surprinzătoare, prin selecţie ghiduşă de piese pe care se distrau tinerii în anii '90.

Pagina de Facebook a evenimentului, aici.

TÂRG Marché de Noël. Târgul cadourilor de designer

Ladies and gentlemen,
It is time! În scenă intră Marché de Noël, târgul cadourilor de designer, cu o reprezentaţie de weekend cu totul sclipitoare: design, atmosferă şi cadouri. Fiecare designer a pregătit ceva special, şi sunt 85 de participanţi, aşa că ai ce descoperi; dacă vrei totuşi un sneak peak, iată trei lucruri pe care le găseşti în weekend la Marché de Noël: cel mai cool produs de sezon, sfeşnicele modulare care te fac designer de obiect; Tehnotradiţia - un experiment reuşit de covoare tradiţionale devenite haine; nici mai mult nici mai puţin de patru poveşti superbe despre implicare socială care produce design impecabil

"Obiectele create de designerii selectaţi aduc ceva nou, fie că e materialul, conceptul, tehnica sau utilizarea. Asta le face cadouri de Crăciun perfecte, pentru că devin o experienţă, iar experienţele sunt cel mai bun cadou din lume", spune Dan Pierşinaru, fondatorul conceptului Marché de Noël.

Pagina de Facebook a evenimentului se găsesşte aici.

CONCERT De vin roşu şi inimă albastră. Muzică de pe la noi pe ritmuri de pe la alţii

O voce caldă, un violoncel, un contrabas, un cajon şi multă joacă de la swing şi blues la milonga, bossa nova şi chiar reggae, dar care lasă să se simtă puternic filonul etnic din care s-au născut cântece româneşti de prin mahalale sau sate şi cântate cândva în cele mai cu ştaif localuri bucureştene de Maria Tănase, Gabi Luncă, Gică Petrescu, Ileana Sărăroiu şi alte voci irepetabile.

Pagina de Facebook a evenimentului este accesibilă aici.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici