”Copiii mei vreau să ştie cât de mult i-am iubit”. O mamă bolnavă de cancer scrie un blog emoţionant pentru copiii ei - FOTO

Katie Scarbrough, 32 de ani, a fost diagnosticată cu cancer în iunie anul trecut. A urmat un tratament de chimioterapie, dar în septembrie a aflat că acesta nu funcţionează. De când a aflat de boală, scrie un blog pentru ca mai târziu copiii ei, un băiat şi o fetiţă de 8 şi 4 ani, să-şi aducă aminte de ea.

815 afișări
Imaginea articolului ”Copiii mei vreau să ştie cât de mult i-am iubit”. O mamă bolnavă de cancer scrie un blog emoţionant pentru copiii ei - FOTO

”Copiii mei vreau să ştie cât de mult i-am iubit”. O mamă bolnavă de cancer scrie un blog emoţionant pentru copiii ei

În septembrie 2012, doctorii au anunţat-o pe Katie că mai are de trăit doar şase luni, informează Daily Mail.

Ea îşi doreşte ca cei doi copii, Sam şi Sophie, să-şi aducă aminte de ea prin memoriile păstrate pe blog.

Campioană a Marii Britanii la patinaj artistic juniori pe când avea 18 ani, Katie nota în prima postare pe blog, atunci când a început tratamentul: "Mai am trei zile până încep tratamentul şi nici acum nu mi se pare real ceea ce se întâmplă sau că mi se întâmplă tocmai mie. Când scriu această postare parca scriu despre altcineva, nu despre mine".

Pe blogu-ul său, britanica scrie despre sentimentele pe care boala i le induce. La 20 noiembrie, nota "E ciudat că devin geloasă pe soţul meu pentru că se joacă cu copiii. Şi eu aş vrea să fac asta, dar nu am energie".

Pe de altă parte, ea scrie despre bucuria pe care o are de câte ori reuşeşte să-i observe pe Sam şi Sophie cum cresc.

La 19 ianuarie, Katie scria despre schimbarea înfăţişării din cauza bolii. "Nu mă mai recunosc. Arăt ca o pacientă tipică cu cancer, slabă, cu chelie şi cu un aspect anorexic. Este dezgustător".

Într-o postare emoţionantă, de Valentine's Day, Katie scrie despre Stewart în "Odă pentru soţul meu". "Eşti un tată şi un soţ minunat. Te iubesc până la Lună şi înapoi. La mulţi ani de Sfântul Valentin. De abia aştept să adaug noi amintiri".

În ultima ei postare, pe 15 martie, Katie scrie că tratamentul pentru micşorarea tumorii nu funcţionează. "Dacă tratamentul nu o micşorează iar chirurgii nu vor să o opereze, pentru că e prea riscant, tumoarea mea va deveni şi mai mare. Nu voi mai putea să mănânc iar acesta este drumul spre o moarte lentă. Cancerul a luat totul de lângă mine şi îl urăsc. Urăsc faptul că mă face acră şi emotivă. Urăsc faptul că nu îmi dă nicio speranţă, că m-a făcut slabă şi dependentă de oameni şi cel mai mult urăsc faptul că mă va lua de lângă copiii mei şi de lângă familie".

Cei doi copii ştiu că mama lor este bolnavă, dar nu şi stadiul în care aceasta se află.

Katie menţionează că cei doi copii nu citesc încă blog-ul ei.. "Fiul meu nu citeşte blog-ul, dar o va face, când va fi mai mare. Amândoi vor vedea prin ce am trecut şi cât de mult i-am iubit. Acum, totul e prea profund iar ei sunt prea mici. Stewart se va asigura mai târziu că ei vor citi blog-ul. Sunt bucuroasă că l-am făcut. E o amintire pe care o las. Mă gândesc cum vor creşte fără mama lor. Aş vrea să-i văd adulţi, dar nu cred că o voi face. Asta îmi produce un nod în gât. Sunt momente când plâng incontrolabil şi cred că am greşit cu ceva, dar trebuie să mă concentrez la alte lucruri. Trebuie să fiu cât mai normală pentru copiii mei şi pentru mine. Sam mă întreabă dacă o să mor, dar nu îi răspund".

În prezent, Katie strânge fonduri pentru a ajuta alţi oameni să depisteze un eventual cancer mai devreme decât a făcut-o ea.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici