Costas Mandylor, star al seriei "Saw", se căsătoreşte la Bucureşti. Gerard Butler, invitat special - FOTO

Costas Mandylor, star al seriei horror "Saw", se va căsători în Bucureşti, în toamna acestui an, iar printre invitaţii la nuntă se va număra un bun prieten al actorului australian, starul scoţian Gerard Butler.

891 afișări
Imaginea articolului Costas Mandylor, star al seriei "Saw", se căsătoreşte la Bucureşti. Gerard Butler, invitat special - FOTO

Costas Mandylor (Imagine: Hepta)

Actorul greco-australian Costas Mandylor, cunoscut pentru rolurile din seria "Saw", dar şi pentru apariţiile din "Legământul/ The Pledge" (2001), de Sean Penn, şi din serialul de televiziune "Al şaptelea cer/ 7th Heaven", a ales să se căsătorească la Bucureşti, după ce a petrecut mai multe zile în România, fiind invitat special la gala Superkombat World Grand Prix, care s-a desfăşurat vineri, la Constanţa.

"Toţi cei de aici s-au comportat extraordinar cu mine, au fost câteva zile excelente. Victoria (logodnica sa, n.r.) e cea mai fericită, fiindcă vom face o petrecere şi în Grecia, aşa că va purta două rochii de mireasă", a mai spus Mandylor, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Acesta a mai dezvăluit că, în momentul în care va stabili toate detaliile evenimentului, îşi va invita şi prietenii, printre care se numără Gerard Butler, cu care a jucat în filmul "Meciul vieţii/ The game of their lives" (2005), de David Anspaugh.

Cât despre locul în care va avea loc petrecerea propriu-zisă, Mandylor a luat în considerare şi varianta unui spaţiu aflat într-un cartier de la marginea Bucureştiului.

"Chiar am vizitat un spaţiu în cadrul Militari Residence, însă nu ne-am hotărât. E a doua oară când vin la Bucureşti, dar mă simt ca acasă. Vom decide totul în funcţie de proiectul pe care îl am acum în desfăşurare", a mai spus actorul în vârstă de 49 de ani, fără a oferi alte detalii.

Costas Mandylor, născut pe 3 septembrie 1965, în Melbourne, Australia, a mai fost căsătorit cu actriţa - model Talisa Soto, în perioada 1997 - 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici