Credincioşii îi pot trimite mesaje via Twitter chiar lui Dumnezeu

Un student israelian a deschis o pagină pe reţeaua Twitter, unde credincioşii pot trimite o rugăciune, care ulterior va fi plasată în crăpăturile Zidului Plângerii din Ierusalim, loc considerat sfânt, unde persoanele religoase cred că pot comunica direct cu Dumnezeu.

406 afișări
Imaginea articolului Credincioşii îi pot trimite mesaje via Twitter chiar lui Dumnezeu

Credincioşii îi pot trimite mesaje via Twitter chiar lui Dumnezeu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zidul Plangerii din Ierusalim

"Eu preiau rugaciunile, le tipăresc şi merg la Ierusalim să le pun în Zidul Plângerii", a declarat Alon Nir, iniţiatorul paginii twitter.com/thekotel.

El a mai precizat că speră ca iniţiativa să ajute oameni din întreaga lume şi le promite tuturor că toate rugăciunile, nu mai lungi de 140 de caractere, maximul admis într-un mesaj Twitter, vor fi duse la Zidul Plângerii din Ierusalim.

Rugăciunile, care sunt trimise printr-un link direct pe site-ul lui Nir de pe Twitter, nu vor putea fi văzute de public.

"Oamenii au avut încredere în mine şi mi-au împărtăşit cele mai intime dorinţe ale lor şi gândurile lor secrete, astfel că este datoria mea să mă ţin de promisiune", a mai spus Nir.

Zidul Plangerii din Ierusalim

În Israel există mai multe servicii care distribuie mesaje primite prin SMS, e-mail sau fax la Zidul Plângerii din Ierusalim. Unele dintre aceste mesaje, de obicei cele trimise prin poştă, au scrise pe plic sintagma "Dragă Dumnezeu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici