Cristian Borcea a divorţat după 23 de ani de căsătorie - VIDEO

Cristian şi Mihaela Borcea au pus capăt oficial unui mariaj de 23 de ani, procesul de divorţ desfăşurându-se, luni, cu uşile închise. Cei doi au venit la Judecătoria Buftea ţinându-se de mână, precum cuplul Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg atunci când au divorţat.

2460 afișări
Imaginea articolului Cristian Borcea a divorţat după 23 de ani de căsătorie - VIDEO

Cristian Borcea a divorţat după 23 de ani de căsătorie (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

La procesul soţilor Borcea a fost şi fiul lor cel mare, care a spus judecătorului că este de acord să râmână cu mama sa, atât el cât şi fratii săi, potrivit www.stirileprotv.ro.

"A fost cea mai grea decizie din viaţa mea", a declarat Cristian Borcea la ieşirea din sediul instanţei.

"Îi mulţumesc lui Cristi pentru cele trei diamante pe care mi le-a oferit, cei trei copii ai noştri. Îi doresc să fie fericit", a spus, la rândul ei, Mihaela.

În 27 aprilie, preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că urmează să se recăsătorească în viitorul apropiat şi că naş îi va fi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici