CRIZA din Grecia în benzi desenate - GALERIE FOTO

Criza din Grecia este cel mai discutat subiect al acestor zile, cu reacţii venite din toate colţurile lumii, însă nu toate au fost serioase sau alarmante.

793 afișări
Imaginea articolului CRIZA din Grecia în benzi desenate - GALERIE FOTO

Greek crisis in memes: 'Grease', bounced checks and, of course, cats

Criza grecească sau Grexit, aşa cum a început să fie cunoscută, se reflectă deja în numeroase benzi desenate sau meme-uri postate pe Internet şi adunate de CNN.

"Grecia. O datorie externă de 323 de miliarde de dolari, o economie care a înregistrat o scădere dramatică şi bănci care şi-au închis uşile şi ATM-urile - poţi să plângi sau poţi să râzi. Multi au optat pentru ultima variantă", scrie CNN în articolul dedicat benzilor desenate apărute pe mai multe conturi de Twitter referitoare la criza din Grecia.

Iată o selecţie a acestor benzi desenate:

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici