Cum arată cea mai mare piscină din lume - GALERIE FOTO

Construită în staţiunea turistică San Alfonso del Mar din Chile şi amplasată chiar pe malul Oceanului Pacific, Laguna de Cristal este cea mai mare piscină din lume.

12283 afișări
Imaginea articolului Cum arată cea mai mare piscină din lume - GALERIE FOTO

Cea mai mare piscină din lume (Imagine: Hepta)

GALERIE FOTO

Recunoscută de către Guinness Book în 2007 drept cea mai mare piscină din lume, Laguna de Cristal din Chile are o lungime de 1.013 metri, o suprafaţă de 8 hectare şi conţine 250.000 de metri cubi de apă, potrivit huffingtonpost.com.

Apa cu care este umplută piscina provine din Oceanul Pacific şi este filtrată.

Staţiunea San Alfonso del Mar pune la dispoziţia turiştilor numeroase mijloace de distracţie. Aceştia pot să ia lecţii de scufundări, se pot plimba cu kayakul sau pot parcurge cu vaporaşul cea mai mare piscină din lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici