Cum arata şi cum se exprima Inna la primul interviu din viaţa ei - VIDEO

Este una dintre cele mai frumoase femei din România şi se bucură de un mare succes în străinătate. Showbizul a reuşit să o cizeleze şi în prezent este un model pentru multe tinere de la noi din ţarş. Însă Inna nu a fost întotdeauna un exemplu de urmat.

1843 afișări
Imaginea articolului Cum arata şi cum se exprima Inna la primul interviu din viaţa ei - VIDEO

Cum arata şi cum se exprima Inna la primul interviu din viaţa ei - VIDEO

La primul interviu era emoţionată, avea trac şi nici nu avea zâmbetul perfect de acum!

Acum are haine de mii de euro, părul îi stă perfect, dinţii îi sunt impecabili, iar la capitolul încredere în propria persoana stă excelent. Însă la începuturile ei în muzică, Inna era doar o fată simplă, cu talent muzical.

Citeşte mai multe despre primul interviu al Innei pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici