Cum faci zeci de milioane de euro din legume plantate pe Facebook?

Se ştie deja că mulţi sunt dispuşi să bage mâna în buzunar pentru a cumpăra obiecte virtuale, fără valoare în lumea reală. Mai puţin cunoscut este însă că destui ar merge atât de departe încât să dea bani pentru a planta legume în lumea virtuală. Investiţiile în răsaduri pot ajunge chiar şi la câteva zeci de milioane de euro, potrivit Business Magazin.

84 afișări
Imaginea articolului Cum faci zeci de milioane de euro din legume plantate pe Facebook?

Cum faci zeci de milioane de euro din legume plantate pe Facebook?

FarmVille, spre exemplu, unul din jocurile dezvoltate de Zynga (o companie producătoare de jocuri pentru reţelele sociale), este cel mai popular joc de pe Facebook, atrăgând peste 65 de milioane de utilizatori unici pe lună, ce plătesc sume chiar şi de ordinul câtorva sute de dolari în acest interval, pentru diferite beneficii în joc.

Citeşte mai multe despre jocurile disponibile pe Facebook pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici