Cum îl va felicita Victor Ponta pe Traian Băsescu de ziua sa de naştere

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Alexandria, că Serviciul de protocol al Guvernului va trimite o scrisoare de felicitare preşedintelui Traian Băsescu cu ocazia zilei sale de naştere, precizând că între instituţii acest fapt "este normal şi civilizat".

789 afișări
Imaginea articolului Cum îl va felicita Victor Ponta pe Traian Băsescu de ziua sa de naştere

Cum îl va felicita Victor Ponta pe Traian Băsescu de ziua sa de naştere (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax foto)

Întrebat dacă i-a cumpărat vreun cadou preşedintelui Traian Băsescu de ziua de naştere a acestuia, Victor Ponta a răspuns: "Nu, dar cred că este normal şi civilizat, între instituţii, în mod sigur Serviciul de protocol al Guvernului va transmite mâine (n.r.- duminică) scrisoarea de felicitare!".

La întrebarea dacă în ultima perioadă a mai comunicat instituţional cu preşedintele Traian Băsescu, Victor Ponta a răspuns afirmativ, precizand că "nu se pune problema vreunui blocaj".

"Sigur că da, pe toate temele care ţin de activitatea instituţională între preşedinte şi primul-ministru. După cum ştiţi foarte bine sunt acţiuni de politică externă, sunt decrete pe care trebuie să le semnăm amândoi. Nu se pune problema vreunui blocaj", a precizat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a participat, sâmbătă, la ceremonia de semnare a ordinului de începere a lucrărilor de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din
Alexandria, judeţul Teleorman, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici