Cum petrece Radu Mazăre ziua de 1 mai

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat joi că va petrece prima parte a zilei de 1 Mai făcând kitesurfing, iar seara va merge să verifice situaţia din cluburile din staţiunea Mamaia.

27 afișări
Imaginea articolului Cum petrece Radu Mazăre ziua de 1 mai

Cum petrece Radu Mazăre ziua de 1 mai (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"O să mă dau cu zmeul că e vânt şi seara o să verific situaţia cluburilor din Mamaia", a declarat Radu Mazăre, la finalul şedinţei de Consiliu Local.

El a menţionat că turiştii care vin în staţiunea Mamaia de 1 Mai nu vor avea parte de spectacole organizate de Primărie, ca în anii trecuţi, dar vor găsi mai multe locuri de parcare.

"Am făcut nişte pregătiri normale, fără a face ceea ce am făcut anul trecut, de exemplu Formula 1, David Coulthard, deci fără spectacole. În rest, pregătirile normale pe care le facem în fiecare an, plus nişte parcări suplimentare, lăţirea şoselei, cam atât", a mai spus Mazăre.

Peste 20.000 de turişti sunt aşteptaţi să vină de 1 Mai pe plajele de pe litoral, cei mai mulţi dintre aceştia alegând să îşi petreacă sfârşitul de săptămână în staţiunea Mamaia, unde gradul de ocupare este de 90 la sută.

Pachetele turistice pornesc de la 100 de lei de persoană sau 20 de euro pentru două nopţi de cazare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici