Daniela Crudu va pleca din echipa "Un show păcătos"

Daniela Crudu nu va mai lucra alături de colegii de la "Un show păcătos". După ce a părăsit deunăzi şi matinalul Antenei 1, Crudu se vede nevoită să plece şi de langă noua echipă.

1472 afișări
Imaginea articolului Daniela Crudu va pleca din echipa "Un show păcătos"

Daniela Crudu va pleca din echipa "Un show păcătos" (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Daniela Crudu va pleca din echipa "Un show păcătos", dar nu pentru că a fost dată afară, ci pentru că va participa la emisiunea "Vaporul iubirii".

Daniela îi va avea ca "rivali" pe Adelina Pestriţu, Rosse-Marie Florescu, Pepe, Fizz, Kamara şi Doru, de la "Parlament".

Citeşte mai multe despre plecarea Danielei Crudu din echipa "Un show păcătos" pe www.apropo.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici