Dans la bară şi dans în ploaie în cel de-al zecelea sezon “Dansez pentru tine”

Cel de-al zecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", prezentată de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur, debutează la Pro TV la jumătatea lunii octombrie, cu stiluri în premieră - dans la bară şi dans în ploaie, informează postul de televiziune.

103 afișări
Imaginea articolului Dans la bară şi dans în ploaie în cel de-al zecelea sezon “Dansez pentru tine”

Dans la bară şi dans în ploaie în cel de-al zecelea sezon “Dansez pentru tine”

De la jumătatea lunii octombrie, Pro TV redeschide ringul visurilor pentru cel de-al zecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", prezentată de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur.

După nouă sezoane care au fost, fără excepţie, lider detaşat de audienţă, cu peste două milioane de telespectatori ediţie de ediţie, competiţia visurilor va veni cu stiluri noi de dans şi cu oameni de nota 10.

Vedetele noului sezon şi partenerii lor, oameni pe care viaţa i-a încercat în multe ocazii, dar care nu s-au lăsat şi au luptat cu zâmbetul pe buze, vor avea surpriza să abordeze în concurs stiluri în premieră pentru "Dansez pentru tine". Dansul la bară, dansul în ploaie, street dance-ul şi cabaretul sunt provocările sezonului al zecelea care vor pune în încurcătură, în egală măsură, profesioniştii şi neprofesioniştii, concurenţii şi coregrafii, juraţii şi telespectatorii.

Pe lângă stilurile noi, concurenţii vor trece şi prin probele care au "chinuit" deja perechile sezoanelor trecute: folclor, swing, salsa, Bollywood, stomp, vals, tango, rock 'n' roll, Broadway, parodie, dans contemporan ţigănesc şi improvizaţie.

În cel de-al zecelea sezon al emisiunii, telespectatorii îşi vor aminti şi de concurenţi mai vechi, ale căror visuri şi probleme nu s-au rezolvat în totalitate. În ajutorul lor vor sări perechi de aur ale sezoanelor trecute, astfel că telespectatorii Pro TV vor vedea în direct momente memorabile şi dansuri care au făcut istorie de-a lungul timpului şi care au reuşit să-i ridice pe Mihai Petre şi toţi spectatorii în picioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici