DANSEZ PENTRU TINE: Preselecţii pentru noul sezon al emisiuni. Iulia Vântur: "Aşteptăm pe oricine iubeşte dansul şi crede în minuni"

Preselecţiile pentru noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va fi difuzat în toamnă la Pro TV, vor avea loc pe 11 august, de la ora 10:00, la hotelul Ramada Parc din Bucureşti, informează televiziunea.

1139 afișări
Imaginea articolului DANSEZ PENTRU TINE: Preselecţii pentru noul sezon al emisiuni. Iulia Vântur: "Aşteptăm pe oricine iubeşte dansul şi crede în minuni"

DANSEZ PENTRU TINE: Preselecţii pentru noul sezon al emisiuni. Iulia Vântur: "Aşteptăm pe oricine iubeşte dansul şi crede în minuni"

Iulia Vântur, coprezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine", este nerăbdătoare să înceapă cel de-al XIV-lea sezon al show-ului.

Aceasta spune că este nerăbdătoare să-i cunoască pe cei opt norocoşi care vor intra în această toamnă în ringul visurilor de la Pro TV. "Am emoţii când mă gândesc că urmează cel de-al paisprezecelea sezon şi ne pregătim intens să redeschidem ringul visurilor", a spus Iulia.

Toţi cei care vor să participe în această toamnă la "Dansez pentru tine", având astfel şansa să îşi împlinească un vis luptând pe ritmuri celebre, trebuie să se înscrie la preselecţii, accesând formularul găzduit de pagina emisiunii - http://dansezpentrutine.protv.ro/preselectii.

Pe 11 august, de la ora 10:00, la hotelul Ramada Parc din Bucureşti, concurenţii sunt aşteptaţi la preselecţii.

"Îi rog pe toţi cei care îşi doresc să fie alături de noi pe acest drum să-şi adune forţele, curajul, talentul şi să vină la preselecţie. Aşteptăm pe oricine iubeşte dansul şi crede în minuni. De obicei, la preselecţii se nasc momente pline de energie, se descoperă adevărate talente şi, în final, se împlinesc cele mai frumoase visuri prin dans, aşa că nu trebuie ratată o asemenea ocazie", a mai spus Iulia Vântur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici